Çocuk Haberleri

2016 Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nın Teması “Güvenlik” Olacak

13-17 Ocak 2016 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Center’da, bu yıl 30.su düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri (CBME)Fuarı’nın teması “güvenlik” olarak belirlendi.

“Hayata Güvenle Başlamak” mottosuyla oluşturulan etkinliklere fuar boyunca çocuklar ebeveynleri ile katılabileceği gibi, fuar kapsamında, çocukların hem eğlenmesi hem de güvenlik konusunda bilinçlendirilmesi hedeflenecek. Ebeveynlere yönelik seminerlerin de gerçekleştirileceği Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsamında, ebeveynlerin evde çocuk güvenliği sağlamak için dikkat etmeleri gerekenler hakkında uzmanlar bilgi verecek.

cbme 2016AKUT Ev Güvenliği Hakkında Bilgi Verecek

Uluslar arası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri kapsamında, AKUT İlkyardım Eğitim Merkezi Mesul Müdürü Dr. Meriç Şahin, evde bebek ve çocuk güvenliği için yapılması gerekenleri ve bebeklere ilkyardım uygulaması hakkında bilinmesi gereken noktaları ebeveynler ile paylaşacak.

Trafikte Çocuk Güvenliği Ele Alınacak

2016 İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda (CBME), çocuklara trafik kurallarının öğretilmesi, otomobillerde bebek koltuğu kullanımı, emniyet kemeri kullanma alışkanlığı gibi bilgiler “Trafikte Çocuk Güvenliği” paneli ile ebeveynlerle buluşacak.

İnternette Çocuk Güvenliği

Çocukların internet güvenliğini sağlamak amacıyla kaleme aldığı Çocuğuma Dokunma adlı kitabı ile Tülay Acar da, Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nda ebeveynlere seminer verecek.  Fuarda ayrıca otizm ile spor ilişkisi de konuşulacak. Otizmli çocuklar ve otizmli çocukların spor yapmasının önemi hakkında Şenay Yılmaz ebeveynlere bilgi verecek.

Hamile, Bebek ve Çocuklara Yönelik Etkinlikler

2016 Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsamında, hamilelere yönelik Nefes Teknikleri paneli de düzenlenecek. Bunun yanı sıra çocuklar için Küçük Şeflet Mutfakta etkinliği, bebek ve küçük çocuklar için ise Kanguru Dansı etkinliği gerçekleştirilecek.

13-17 Ocak 2016 tarihlerinde ebeveyn, bebek ve çocukları bir araya getirecek olan Uluslar arası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı kapsamında, hamilelik sürecinde, bebeklik ve çocukluk dönemlerinde güvenlik ele alınacağı gibi, ebeveynlere yönelik bilgilendirici birçok seminer düzenlenecek.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir