Çocuk Yarışmaları

2016 Çocuk Filmleri

2016 Çocuk Filmleri nelerdir? 2016 yılında; animasyon, macera, komedi ve dram gibi türlerde, çok sayıda çok filmi vizyona girdi. Üstelik bunlardan önemli bir kısmı animasyondu. 2016 çocuk filmleri arasında, yetişkinlere de hitap eden ve yetişkinlerin ilgisini de çeken birçok film bulunuyor.

2016’da vizyona giren çocuk filmleri özellikle yaz döneminde yoğunlaşıyor. 2016’da vizyona girmiş ya da girecek olan çocuk filmleri şöyle:

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı

Filmin Türü: Animasyon, Macera, Komedi

İzleyici: Genel İzleyici Kitlesi

Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2016

Evcil hayvanlarınız, siz evde yokken neler yapıyor? Usluca sizi beklediğini mi düşünüyorsunuz? Yoksa onu yalnız bıraktığınız için sinirlenip, her yeri dağıttığını mı? Çok daha fazlasını hayal etmeniz gerekebilir.

5 Ağustos 2016’da vizyona girecek olan Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, 2016 yılının en iddialı animasyon filmleri arasında yer alıyor. (Fragmanı da çok eğlenceli)


Şarkını Söyle

Filmin Türü: Animasyon, Komedi, Müzikal

İzleyici: Genel İzleyici Kitlesi

Vizyon Tarihi: 2 Aralık 2016

Şarkını Söyle, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filminde olduğu gibi bizi hayvanların dünyasına götürüyor. Ancak bu kez, filmde hiç insan yok. Burası tam bir hayvanlar şehri. Domuz, goril, tavşan ya da tavuk. Bir toplum içerisinde, tıpkı biz insanların yaptığı gibi yaşıyorlar.

Şarkını Söyle filmi, saygıdeğer bir tavşan ve iyi bir tiyatrocu olan Buster Moon’un, tiyatrosunu kurtarmak için düzenlediği şarkı yarışmasını konu alıyor. Genel bir şarkı yarışması düzenleyen Buster, tiyatrosunu ancak bu şekilde kurtarabileceğini düşünüyor. Yarışmaya katılacaklar arasında, harika şarkı söyleyen ve çok güzel dans eden bir domuz; babasını kurtarmak için yarışmayı kazanması gereken bir goril, bir sümüklüböcek, bir tavuk ve birçok hayvan yer alıyor.

2 Aralık 2016’da vizyona girecek olan Şarkını Söyle, komedi türündeki en başarılı animasyonlar arasında yer almaya aday görünüyor.


Tarzan Efsanesi

Filmin Türü: Aksiyon, Macera

İzleyici: 13 yaş ve üzeri

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2016

Tarzan Efsanesi, 2016’nın merakla beklenen filmleri arasında yer alıyor. 7 yaşından küçük çocuklar için uygun olmayan film, Tarzan’ın mücadelesi ile doğa ve hayvanlarla olan ilişkisini konu alıyor. Tarzan masalından farklı bir şekilde uyarlanan Tarzan Efsanesi, 2016 yılının merakla beklenen macera filmlerinden biri.


Buz Devri 5: Büyük Çarpışma

Filmin Türü: Animasyon, Aile, Komedi

İzleyici: Genel

Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2016

Buz Devri serisinin beşinci filmi olacak olan Büyük Çarpışma, 15 Temmuz’da vizyona girecek. Büyük Çarpışma, firavun faresi Scrat’ın meşe bulmaya çalışırken kozmik olayları tetiklemesiyle başlayan olayları konu alıyor. Buz Devri’nin kahramanları kozmik olaylardan etkileniyor ve yaşamlarını kurtarabilmek için bir yolculuğa çıkıyor. Bu egzotik yolculukta, kahramanlarımız birbirinden garip kahramanlarla karşılaşıyor.

Tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi olan ve merakla beklenen Buz Devri 5: Büyük Çarpışma’nın vizyon tarihi 15 Temmuz.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir