Çocuklar için Cicicee

2017 Sömestr Vizyondaki Çocuk Filmleri

2017 sömestr vizyondaki çocuk filmleri arasında Disney’in prenses algısını yıkan yapımı Moana, Düşyeri Yapım’dan çıkan Pepee: Birlik Zamanı ve Dreamworks yapımı Can Dostum da yer alıyor.

Sömestrde çocukların iyi vakit geçirmesi ve yeni eğitim dönemine hazırlanması için, farklı aktiviteler içinde bulunması önem taşıyor.

Filmler, çocuk tiyatroları, doğa etkinlikleri gibi çalışmalar yapmak, çocukların hem yeni döneme daha iyi hazırlanmasını hem de sosyal açıdan kendilerini geliştirmelerini sağlıyor.

Yarıyıl tatilinde vizyonda olan ve çocukların keyifle izleyebileceği filmler şöyle:

 

  1. Moana

Moana, Pasifik Okyanusu’nun derinliklerde geçen eğlenceli ve heyecan dolu bir macerayı anlatıyor. Moana’nın usta bir kaşif olduğunu göstereceği animasyon filmde, bir zamanların güçlü yarı tanrısı Maui ile Moana’nın arkadaşlığı ve yolculuk boyunca açık denizdeki tehlikeleri nasıl anlattıkları konu alınıyor.

Her yaştan çocuğa hitap eden ve Cesur’dan sonra, Disney’in “narin ve iyi kız” rolünü yıkan Moana, feminist bakış açısıyla yapılmış filmler arasında gösteriliyor.

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2017


  1. Pepee: Birlik Zamanı

Pepee: Birlik Zamanı, Pepee ve arkadaşlarının Kapadokya gibi turistik bölgelere uçan balonla yaptıkları ziyareti konu alıyor.

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2017


  1. Can Dostum

Can Dostum, bir köpeğin hayatın anlamını sorgularken yaşadığı maceraları konu alıyor. Her yaştan izleyiciye hitap eden filmde, farklı bedenlerde hayata gelen köpeğin dostluk, hayatın amacı, sevgi gibi kavramlar üzerine vardığı sonuçlar anlatılıyor.

Vizyon Tarihi: 27 Ocak 2017


  1. Kabakçığın Hayatı

Kabakçığın Hayatı, annesini kaybedince yetiştirme yurduna yerleştirilen bir çocuğun hikayesini konu alıyor. Kendine Kabak lakabını takan küçük çocuğun kendini keşfetme, sevgiyi öğrenme ve dost edinme sürecinde neler yaşadığını anlatıyor.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2017


5. Sebastian Sevgili Dostum

Sebastian Sevgili Dostum, 2. Dünya Savaşı sırasında Angelina’nın dönmesini bekleyen Sebastian’ın, onu bulma hikayesini anlatıyor.

Angelina’nın uçak kazasında kaybolduğunu öğrenen 10 yaşındaki Sebastian, dedesinin yardımıyla onu bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculukta Sebastian sevgiyi ve arkadaşlığın gücünü de öğreniyor.

Vizyon Tarihi: 13 Ocak 2017

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir