‘Danseden Prensesler’ ile sırrın anahtarı çözülüyor

Türkiye’nin ilk ve en yeni alışveriş merkezi Galleria, her haftasonu düzenlediği kültür sanat aktivitelerine devam ediyor. Galleria, her cumartesi günü saat 16:30 itibari ile etkinlik alanında özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunlarla küçük misafirlerini eğlendiriyor. 4 Haziran Cumartesi günü ‘Danseden Prensesler’ isimli müzikal çocuk oyunu, miniklere ailenin önemini anlatıyor.

Küçük prensesin yaş gününde aldığı hediye kitap büyük bir sırrın anahtarı oluyor. Dileklerin gerçeğe dönüştüğü sihirli bir dünyanın kapılarını açacak gizemi keşfeden sarayın uşağı ve prensesler, büyük bir sürprizle karşılaşıyor. Babalarının krallığının tehlikeye girmesi üzerine prenses ve kız kardeşleri, birlik olmak hem günü hem babalarını kurtarmak için çalışmak zorunda kalıyor. Böylece sorunların üstesinden gelmek için aile birliğinin ne kadar önemli olduğunu öğreniyorlar.

Benim renkli dünyam

Bu haftasonu tiyatro ile eğlenen minikler aynı gün Faber Castell ile dünya turuna çıkıyor. Çocuklar kıtalararası tur ile farklı kültürleri tanıyacak ve resmedecekler.

Serhat Kaner ve grubu ile romantik bir pazar günü

Her haftasonu büyükler için de müzik aktiviteleri gerçekleştiren Galleria,  her pazar günü saat 15:00- 18:00 arasında Serhat Kaner ve Safiye Aydoğan unutulmayan şarkılarla geçmişe keyifli bir yolculuk yaptırıyor.