Çocuk Haberleri

2014 Yılı Çocuk Filmleri

2014 yılı çocuk filmleri açısından oldukça zengin bir yıl oldu. 2014 yılında bazı çocuk filmleri devam serisi vizyona girerken, çok sayıda yeni film de çocukların beğenisine sunuldu. Türkiye’de 2014’te vizyona giren çocuk filmleri şöyle:

 

1. Lego Filmilego-filmi

Lego Filmi, Şubat ayında vizyona girdi. Legolar Evreni’nde geçen olayları konu alan film, sıradan bir adam olan Emmet’in, bir anda evreni kurtaracak adam olma şansını yakalayışı ile başlıyor. Dünyayı tehdit eden kötü bir legoyu durdurmak için MasterBuilder ile karıştırılan Emmet, dört kişilik bir ekip kurarak, dünyayı kurtarmaya karar veriyor.
Lego Filmi Fragmanı

 

2. Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculukbay-peabody-ve-meraklı-sherman

Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk filmi Mart 2014’te vizyona girdi. Dünyanın en zeki köpeği olan Bay Peabody, evlatlık aldığı Sherman ile geçmişe yolculuk yapar. WABAC makinesini icat ederek, geçmişte yolculuk yapmaya başlayan Bay Peabody ile Sherman’ın eğlenceli maceralarını anlatan film heyecanlı olaylara sahne oluyor.
Bay Peabody ve Meraklı Sherman Filmi Fragmanı

 

3. Rio 2rio-2-filmi

Rio 2 Filmi Nisan 2014’te vizyona girdi. Blu, Jewel ve üç çocuğu harika bir ev hayatı yaşamaktadır. Bir gün Jewel çocuklara gerçek bir kuş gibi yaşamayı öğretmeye karar verir. Jewel hep beraber Amazon’a kaçmaya karar verince, aile Amazon’a taşınır. Amazon hayatına alışmaya çalışan bir kuş ailesinin hikayesini anlatan film, eğlenceli ve komik maceralarla dolu.
Rio 2 Filmi Fragmanı

 

 

4. Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2ejderhani-nasil-egitirsin

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin üçlemesinin ikinci filmi olarak Hıçkırık ve Dişsiz’in fantastik dünyasını anlatıyor. Astrid, Snoutlout ve grubun geri kalan ejderhalarının yarışlarını anlatan filmde, kahramanlarımız Ejderha Sürücüsü’nün yuvasına sürükleniyor. Barışı korumak için kendilerini savaşın ortasında bulan kahramanlarımızın verdikleri mücadeleyi anlatan film, serinin ilk filmi kadar eğlenceli ve macera dolu.
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 Fragmanı

 

5. Madagaskar Penguenleri

Madagaskar Penguenleri-10

Madagaskar Penguenleri, Dr. Octavius Brine’a karşı savaşarak, onun dünyayı yok etme planlarını bozmaya çalışıyor. Çavuş, Kowalski, Riko ve Asker’in dünyayı kurtarma planları ve bu sırada yaşadıkları komik maceraları ele alan film, 3 boyutlu olarak Kasım ayında vizyona girdi.
Madagaskar Penguenleri Fragmanı

 

 

6. Ayı PaddingtonAyı Paddington Fotoğrafları - 26

Ayı Paddington’ın son derece komik ve eğlenceli maceralarını anlatan film Aralık 2014’te vizyona girdi. Teyzesinin yanından ayrıldıktan sonra, Londra Garı’nda kaybolan ve bir aile tarafından kısa süreliğine sahiplenilen Ayı Paddington’ın renkli maceraları ve eğlenceli anları anlatan film 3 boyutlu olarak çekildi.
Ayı Paddington Fragmanı

 

 

7.Hobbit: Beş Ordunun Savaşıbes-ordunun-savasi

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, The Hobbit üçlemesinin son filmi. Cüce, Elf ve insanların bir seçim yapması gerekmektedir: hep beraber yok olmak ya da birleşip savaşmak.  Beş ordu birleşip savaşmaya karar verir, Bilbo ise hem hayatta kalmak hem de arkadaşlarının hayatını kurtarmak için savaşmak zorunda kalacaktır. Hobbit üçlemesinin son filmi Hobbit: Beş Ordunun Savaşı, Aralık ayında vizyona girdi.
Hobbit: Beş Ordunun Savaşı Fragmanı

 

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir