Çocuk Haberleri

2015 Çocuk ve Yıldızlar Ligi Satranç Turnuvası Sona Erdi

Çanakkale Çocuk Satranç Ligi ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakaları sona erdi. 1. Etap Yarışmaları 10-11 Ocak 2015 tarihinde, 2. Etap Yarışmaları ise 14-15 Şubat 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi. Toplamda 252 sporcunun katıldığı mücadelelere, 41 takım yer aldı.

canakkale-satranc-musabakalariGençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, İÇDAŞ Kulübü Başkanı Fuat Erkan Tekin, İÇDAŞ Spor Kulübü Genel Sekreteri Selma Tekin, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin, bir çok kulüp ve okul takımı antrenörleri, veliler ve çok sayıda sporcunun katıldığı bir şenlik havasında gerçekleşen ödül töreninde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu.

Yıldızlar Ligi’nde, birinciliği İÇDAŞ Elektrik Takımı, ikinciliği İÇDAŞ Çelik takımı, üçüncülüğü ise Çanakkale Anadolu Lisesi A Takımı aldı.

Çocuk Ligi SESTOS Grubu’nda, Çanakkale Belediye Spor A Takımı birinci olurken, Meraklı Adımlar Ejderler Takımı ikinci ve İÇDAŞ Parion Takımı üçüncü oldu. Çocuk LİGİ ABYDOS Grubu’nda ise İÇDAŞ Türk Yıldızı Takımı birinci, İÇDAŞ Apollon Takımı ikinci, Çanakkale Gençlik Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir