Çocuk Haberleri

2015 Yarıyıl Tatili Ne Zaman?

Sömestr tatili 2015 eğitim öğretim yılında 23 Ocak 2015 Cuma günü ilköğretim ve lise öğrencileri karne alarak yarıyıl tatiline başlayacak. 2015 sömestr tatili kapsamında, birçok etkinlik düzenleneceği gibi, çocukların hem eğlenebileceği hem de kendilerini farklı alanlarda geliştirebileceği workshop programları yapılacak.

İlköğretim ve lise öğrencilerinin 15 günlük yarıyıl tatili 23 Ocak 2015 tarihinden sonra başlayacak. 15 günlük tatil süreci boyunca çocuklar; resim, edebiyat, müzik gibi sanat etkinliklerine katılabileceği gibi; müze gezileri, bilim ile ilgili etkinliklerde de yer alabilecek. Sömestr tatili boyunca, çocuklar için çok sayıda etkinlik organize edildiği gibi, çocukların eğitim açısından da geliştirilmesi için birçok proje düzenlenecek.

2015 sömestr çocuk etkinlikleri çocukların kendilerini geliştirebilmeleri için önemli bir fırsat olduğu gibi, uzmanlar çocukların farklı aktivitelere katılmaları ve sosyal etkinlikler içerisinde yer almalarının gelişimleri açısından büyük önem taşıdığını vurguluyor.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir