Anne Baba Okulu

2016 Sömestr Vizyondaki Çocuk Filmleri

22 Ocak’tan sonra başlayacak olan 2015-2016 sömestr tatili 8 Şubat’ta sona erecek. Yarıyıl tatilinde, çocuklar için birçok sömestr etkinliği, atölye çalışmaları yapılacağı gibi, çocuklar yarıyıl tatilinde birçok filmi sinemada izleyebilecek.

  1. Karlar Kralı Norm

22 Ocak 2016’da vizyona girecek olan Karlar Kralı Norm, macera ve komedi seven çocuklara hitap ediyor.

Kutup ayısı Norm ile 3 yaban sıçanı Kuzey Kutup’taki evlerini kaybedince, New York’a giderler. New York’ta bir şirketin maskotluğunu yapmaya başlayan arkadaşlar, tesadüf sonucu yakında asıl evleri olacak olan kutubu tanırlar.

Her yaştan çocuğa hitap eden Karlar Kralı Norm, sömestr tatilinde vizyona girecek filmler arasında yer alıyor.


  1. İyi Bir Dinozor

İyi Bir Dinozor 15 Ocak’ta vizyona girdi. Her yaştan çocuğun izleyebileceği Disney yapımı film, bir çocuğun dinozorla kurduğu arkadaşlığı anlatıyor.

Dinozorlar yok olmasaydı, gezegenimiz nasıl olurdu sorusundan yola çıkarak yapılan film, sömestr tatilinde izlenebilecek çocuk filmleri arasında yer alıyor.


  1. Sevimli Tilki

8 Ocak 2016’da vizyona giren, Sevimli Tilki (Agent FOX), başarılı bir ajan olan FOX’un, Tavşan Şehri’nde iyi kalpli tavşanların arasına sızan yapay tavşanı arama macerasını anlatıyor. Görevini yerine getirmek için bir sürü tehlikeyi göze alan FOX’un karşısına, hiç beklemediği zorluklar da çıkıyor.

Her yaştan çocuğun izleyebileceği animasyon film, eğlence ve macera filmlerini seven çocuklara hitap ediyor.


  1. Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası

1 Ocak 2016’da vizyona giren Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası, sincapların Dave’in evlenmesini önlemek için çıktıkları yolculuğu konu alıyor. Dave’in üvey oğlundan hiç hoşlanmayan sincaplar, Dave’in evlenmesini engellemek için Miami’ye gidiyor.

Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası, her yaştan çocuğa hitap ediyor.


  1. Küçük Prens

25 Eylül’de vizyona giren ve dünyaca ünlü Küçük Prens hikayesinden sinemaya uyarlanan Küçük Prens filmi, sürekli derslerine çalışması söylenen küçük bir kızla, Küçük Prens’le tanışmış olan pilotun hikayesini anlatıyor. Küçük Prens’i kendi dünyasında yaşatmaya devam eden yaşlı pilot, küçük bir kızın da Küçük Prens’e inanmasını ve onunla tanışmasını sağlıyor.

Her yaştan çocuğun izleyebileceği Küçük Prens, sömestr tatilinde vizyondaki çocuk filmleri arasında yer alıyor.


  1. Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman

Kendi halinde bir ayı olan Boog, diğer ayılar gibi güçlü ya da cesur değildir. Kavga etmeyi sevmeyen Boog, ayı olmasına rağmen, korktuğu için utanmaktadır. Arkadaşı Elliot sayesinde kendini keşfetmeye başlayacak olan Boog, hem kendi gücünün farkına varmayı hem de arkadaşlığın önemini öğreniyor.

Animasyon ve macera türündeki Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman, 18 Aralık’ta vizyona girdi. Her yaştan izleyiciye hitap eden film, çocuklara arkadaşlık ve farkındalık konusunda önemli mesajlar da veriyor.


  1. Afacanlar Takımı Büyük Yarış

Sömestrde vizyondaki çocuk filmleri arasında yer alan Afacanlar Takımı Büyük Yarış, özellikle okul öncesi dönemindeki çocuklara hitap ediyor.

Ormandaki herkes, kış için hazırlık yapmaya başlarken, Karga Çorap, bütün gün sabun kutusundan yaptığı arabayı sürer. Bir yarış tutkunu olan Karga Çorap, diğer ormanlardaki sporcu yarışçıların bir yarışma düzenleyeceğini öğrenince, bütün enerjisini bu yarışmaya katılmaya harcamaya başlar. Tüm arkadaşları ise ona yardım edecektir.

Aile ve macera türündeki Afacanlar Takımı: Büyük Yarış filmi 6 Kasım 2015’te vizyona girdi.


  1. Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı

Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı, 2016 sömestrde vizyona girecek filmler arasında yer alıyor. 22 Ocak 2016’da vizyona girecek olan Köstebekgiller 2, yedi yaş ve üzerindeki çocuğa hitap ediyor.

Köstebekgillerin yakın dostu olan Pelin ve Caner ile Köstan Amca Gölge’nin dahil olduğu hikayeyi konu alan film, macera ve komedi türünde.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir