Çocuklar için Cicicee

2018 Sömestr Vizyondaki Çocuk Filmleri – Yarıyıl Tatili Çocuk Filmleri

2018 yarıyıl çocuk filmleri arasında Disney Pixar yapımı Koko, iyi kalpli bir boğanın hikayesini anlatan Ferdinand ve kirpilerin yaşamını ele alan Bobi: Dikenlerin Gücü Adına gibi çocuk filmleri yer alıyor.

Çocukların film izlemesi, hem hayal güçlerini hem de farklı olaylar arasında bağlantı kurma yeteneklerini geliştiriyor.

Animasyon çocuk filmleri ya da macera, aile türündeki diğer filmler ebeveynlerle birlikte izlenebileceği gibi, çocukların yaşıtlarıyla birlikte iyi vakit geçirebileceği alanlar da yaratıyor.

2018 sömestir tatilinde vizyonda olan çocuk filmleri şöyle:

Koko, müziğe büyük bir tutku besleyen Miguel’in hikayesini anlatıyor. Ailesinde uzun yıllardır devam eden yasağa rağmen, hayallerinin peşinden giden Miguel, büyük müzisyen Ernesto de la Cruz gibi olmanın hayalini kurar. Yeteneğini kanıtlamaya çalışırken kendini bir anda Ölüler Şehrinde bulan Miguel, aile geçmişini öğreneceği olağandışı bir yolculuğa çıkar.

Vizyon Tarihi: 19 Ocak 2018

Fragman

Ferdinand bildiğiniz hiçbir boğaya benzemiyor. O diğerlerinden farklı ve harika bir boğa. Neden mi? Çünkü Ferdinand diğer boğalar gibi, sinirli değil. Etrafındaki diğer canlıları korkutmak istemiyor. Ferdinand tüm canlıları çok sevse de, görünüşünden dolayı herkes ondan çok korkuyor. Bu durum kimseyi incitmek istemeyen ve herkesin mutlu olması için çalışan Ferdinand’ı çok mutsuz ediyor. Ferdinand, insanların ondan korkmamasını, sinirli ve korkutucu bir boğa olmadığını anlatmaya çalışıyor.

Vizyon Tarihi: 22 Aralık 2017

Fragman

Bir kirpinin hayali ne olabilir? Toprağı en iyi şekilde kazmak mı? Keskin ve parlak dikenlere sahip olmak mı? Kirpi Bobi’nin hayali bunlardan hiçbiri değil. O uçmak isteyen bir kirpi! En büyük hayali uçmak olan Bobi, uçma denemeleri yaparken bir kaza geçirip yaralanıyor. Hafızasını kaybeden Bobi, unuttuğu arkadaşı Şair Ruhlu Güvercin ile birlikte bulmaya çalışıyor.

Vizyon Tarihi: 5 Ocak 2018

Fragman

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir