23 Nisan çocuklarla daha da şenleniyor

Nemesis Kitap Evi’nden çocuklara kitap hediye

Çocuk edebiyatında önemli bir yeri olan ve yayınlandığı günden beri en sevilen öyküler arasında olan Anna Sewell’in Siyah İnci kitabı Ncity bünyesinde bulunan Nemesis Kitap Evi tarafından çocuklara hediye edilecek.

Naz Anaokulu’ndan muhteşem gösteriler

23 Nisan’da Ncity Avm fast food katımızda saat 13:00 da başlayacak olan Naz Anaokulu etkinlikleri minik öğrencilerin sergileyecekleri dans gösterileri ve miniklerin okuyacakları şiirlerle başlayacak. Aktiviteler gün boyu minik ziyaretçilerimize yönelik yüz boyama ve el işi aktiviteleri ile süslenecek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımız eğlenceli ve keyifli vakit geçirecekler.

Çıtır ve püskülle yarışmalar

23 Nisan’da palyaço, çıtır ve püsküllün sunacağı yarışmalarda hem eğlenecek, hem de sürpriz hediyeler kazanacaklar. İpten kukla yapımı ve origami etkinliğiyle çocuklarımız kendi elleriyle yaptıkları eserlerle yeteneklerini sergileyecekler.

Dalin’le eğlence

Bu yılki Dalin çocuk şenliği Ncity de kutlanıyor. Dalin’le çocuklar eğlenceye doyamayacak. 24 – 25 Nisan saat 13 :00 da başlayacak olan etkinlik 17:00’ye kadar devam edecek.

Etkinlik kapsamında;
Civciv maskotuyla balan dağıtımı
Çuval ve sandalye yarışı
Jonglör ve sihirbaz gösterileri ve kareoke yarışmasıyla çocuklar bayramın tadını çıkaracaklar.