37.TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor

TRT tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 37.si gerçekleştirilecek olan TR 23 Nisan Çocuk Şenliği 15 Nisan Çarşamba günü yapılacak 23 Nisan Şenlik Yürüyüşü ile başlayacak.

TRT Çocuk Şenliği kapsamında, yürüyüşün arından TRT Çocuk Ülkesi etkinlikleri başlayacak. Köstebekgiller, Canım Kardeşim ve Keloğlan Masalları müzikalleri ile devam edecek olan TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği’nin ilk gününde Antalya’daki çocuklar için tiyatro etkinlikleri de düzenlenecek.

Çocuk Şenliği’nde Çocuk Tiyatroları

23 Nisan Çocuk Festivali’nin ilk günü 15 Nisan Çarşamba, Antalya Kültür Merkezi çocuklar için panayıra dönüştürülecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu, Kepez Belediyesi Tiyatrosu ve Antalya Devlet Tiyatrosu 15-22 Nisan 2015 tarihleri arasında çocuklar için ücretsiz oyunlar gösterecek.

Canım Kardeşim Müzikali

TRT Çocuk Kanalı’nın en sevilen karakterleri arasında yer alan Mine, Müge ve Mıncır, 23 Nisan Şenliği’nin ilk gününde çocuklar için müzikal gösteri yapacak. Canım Kardeşim Müzikal Gösterisi, 15 Nisan ile 22 Nisan tarihleri arasında, Antalya’da kurulan Çocuk Sahne’de dünyanın ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen çocuklarla buluşacak.

Köstebekgiller Müzikal Gösterisi

TRT Çocuk Kahramanları’nın en eğlenceli karakterleri Boyo, Süslü ve Kösteban Bay Melodi’Nin sürprizlerle dolu, eğlenceli ve şaşırtıcı müzikal gösterisi de TRT Çocuk Şenliği ile çocuklarla buluşacak. 15-22 Nisan tarihleri arasında Köstebekgiller Müzikal Gösterisi TRT Çocuk Sahne’de yer alacak.

Keloğlan Masalları Müzikal Gösterisi

Çocukların sıkılmadan dinlediği Keloğlan Masalları, TRT 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklarla müzikal gösteride buluşacak. Dans, müzik, şarkı ve heyecanlı anlatım ile Keloğlan Masalları Müzikali, 15-22 Nisan tarihlerin arasında Çocuk Sahne’de.

TRT 37. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında, hafta boyunca çocuklar için eğlenceli ve sürpriz etkinlikler yapılmaya devam edecek. Şenliğin ilk günü 15 Nisan Çarşamba, çocukların hem müzikal gösterilere ve tiyatro oyunlarına hem de TRT Çocuk Kahramanları’na doyduğu bir gün olacak.