6. McDonald’s Çocuk Şenliği

McDonald’s, Türk çocuklarının”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı, 19 Nisan Pazar günü 6. McDonald’sÇocuk Şenliği ile kutluyor.

Çocukların aileleri ile birlikte eğlenceli vakitler geçireceği “McDonald’s Çocuk Şenliği”, 19  Nisan Pazar günü, McDonald’s’ın ünlü kahramanı Ronald’ın ev sahipliğinde Doğuş Power Center Otoparkı’nda gerçekleşecek. Saat 10:30’da başlayıp, 18.30’da sona erecek şenlikte tüm aktiviteler ücretsiz olacak.

Şenlikte, basketbol jam, eğlence treni, neşeli zıp zıp, sirkhavuzu, şato kaydırak, tırtıl tüneli, palyaço zıp zıp, atlı karınca, kaplan zıpzıp, adrenaline rush, titanic kaydırak, şut becerisi, twister, apache kaydırak,shoot out, palyaço kaydırak, dev kaydırak, bugs bunny, titanic dekatlon, süperjumper bulunuyor.

Ancak, tramboline 7 yaşından küçüklerin binmesi güvenlik açısından sakıncalı olacağı için 7 yaş ve üstü çocuklar bu aktivite malzemesinden yararlanabilecek.

Ayrıca karikatürlerinizi yapacak karikatürist, sihirbaz,jönglör, tahta bacak gösterileri, sosis baloncular, yüz boyama aktiviteleri, animatörler ve Serhan Aslan eşliğinde doya doya bir eğlence sizleri bekliyor.