Kültür Sanat

Ben 10’le Omnitrix’i Bulanlar Kazanıyor

Cartoon Network’ün dünyaca ünlü kahramanı Ben 10’in yeni maceralarından oluşan “Ben10 Omniverse”, 20 Nisan tarihinde gerçekleşen gala ile 200 şanslı çocukla buluşurken, Omnitrix’i Bul oyunu da aynı gün Cartoon Network internet sitesinde yayına girecek.

Oyunun da Omnitrix çalınıyor ve dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor

Ben 10’e yardım etmek ve Omnitrix’i bulmak isteyen çocuklarhttp://www.cartoonnetwork.com.tr/omnitrixi-bul sitesinden oyuna katılacak. 

Çok oyunculu platform türünde olan oyunun bölümleri İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya ve Mardin’de geçiyor. Çocuk tek başlarına oyuna katılabilecekleri gibi, arkadaşları ya da sitedeki diğer oyuncularla oynayabiliyor.

Omnitirix’i Bul’da dünyayı kurtarmak için kahramanın yeteneklerini geliştirmek için, Ben 10 oyuncaklarından çıkan şifreler kullanılıyor. Böylece “Süper Zıplama”, “Daha Yüksek Enerji”, “Ateş Gücü” ve “Diriliş Hakkı” gibi özellikler aktif hale getirilebiliyro.

Oyunun sonunda en yüksek puanı alanlar, Ben 10 Omniverse kiti kazanıyor.

“Ben10 Omniverse”in 20 Nisan Cumartesi günü Kanyon alışveriş merkezi Cinemaximum'daki galasına katılmak için de, çocuklar oyuncaklarından çıkan şifreyle çekilişe katılabiliyor. Furkan Kızılkaya’nın sunuculuğunu yapacağı Ben10 gününde minik hayranları sürprizler de bekliyor.

6 Yorum

6 Yorum

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir