Kültür Sanat

Zorlu Center’a LEGO Filmi Platosu Taşınıyor

Küçük büyük tüm Lego tutkunları, 1-9 Şubat tarihleri arasında Zorlu Center’da oluşturulan aktivite alanına davetli. Lego Filmi sahnelerinden oyun alanları, film kahramanları, özel oyuncaklar Zorlu Center AVM’nin Boğaz Katı girişinde sizleri bekliyor olacak.

İstanbul’un yeni çekim merkezi Zorlu Center AVM, çocuklar için sömestre döneminde başlayan etkinlikleriyle öne çıkıyor. 1958’ten beri 65 Milyar adet üretilen ve tam anlamıyla bir ikon haline gelen LEGO’ların renkli dünyasını anlatan “LEGO Filmi” için hazırlanan aktivite alanı, 1-9 Şubat tarihleri arasında Zorlu Center AVM’de severleriyle buluşacak.

11.00-19.00 saatleri arasında Zorlu Center AVM’nin Boğaz Katı girişinde gerçekleşecek etkinlik ile filmin en heyecanlı anlarını tekrar yaşayacak olan çocuklar, yeni LEGO Filmi serisi oyuncaklarıyla eğlenceli vakit geçirecekler. Çocuklar, LEGO oyuncaklarıyla oynayabilmenin yanı sıra “Emmet”, “Unikitty”, “Vitruvius” gibi filmin en önemli karakterlerinin 3 boyutlu maketleriyle unutulmaz anlar yaşayacak ve bu anlarını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirebilecekler. Bu özel alana sadece minikler değil ebeveynler de girebilecek. Ayrıca aktivite alanındaki LEGO yarışmalarında kazanan minikler, LEGO’nun sürpriz hediyelerini kazanacak.

 

Zorlu Center - Lego Filmi Platosu

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir