Kültür Sanat

Perre-Anatolian, Avrupa’yı ‘Türk İşi Puzzle’la Fethetti

Türkiye’nin ilk puzzle üreticisi Perre-Anatolian, dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından biri olan Nurnberg Oyuncak Fuarı’nda, uluslararası alıcıların gözdesi oldu. 75 bin ürünün ilk kez tanıtıldığı fuara, 1024 kare ile 3.000 parçalık puzzle’larıyla katılan Perre-Anatolian, sipariş hedeflerini katladı.

Türk Puzzle’ları dünya oyuncak sektörünün gözdesi oldu. Dünyanın en büyük oyuncak fuarlarından olan ve 60’ı aşkın ülkeden 2 bin 800 katılımcının yer aldığı Nurnberg Oyuncak Fuarı’na katılan Türkiye’nin ilk puzzle üreticisi Perre-Anatolian, 3.000 parçalık puzzle’larıyla rakiplerine fark attı.

29 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında bu yıl 65. gerçekleştirilen fuarda, yeni piyasaya sürdüğü 1024 kare puzzle ile 3.000 parçalık puzzle’larını ilk kez sergileyen Perre-Anatolian, uluslararası alıcıların ilgi odağı olurken sipariş hedeflerini de aştı. 20 Türk katılımcı firmanın yer aldığı  fuarda bu yılki standlarının büyüklüğünü iki katına çıkardıklarını söyleyen Perre-Anatolian Genel Müdürü Hakan Karlar, “75 bin yeni ürünün ilk kez sergilendiği bu fuarda gördüğümüz ilgi bizi hem gururlandırdı hem de çok mutlu etti. Türk puzzle’ları artık dünyanın birçok ülkesinde özellikle tercih edilir duruma geldi” dedi.

73 bin ziyaretçi geliyor

Fuarın sektör için önemine de dikkat çeken Karlar, yaklaşık 73 bin ziyaretçi ağırlayan bu organizasyonda, Perre-Anatolian olarak hem yeni ürünlerini tanıtma hem de yeni pazarlara açılma fırsatı yakaladıklarını da ifade etti.

 

Teslimat Puzzle

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir