İbrahim Kutluay Sport Academy’nin yönetimini üstlendiği 'Amerikan Yaz Kampı' Camp Bradley, 24 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Coliseum Acarkent'te düzenleniyor.

4-14 yaş arasındaki çocukların ağırlanacağı kamp için Camp Bradley, İngilizce’nin hakim olduğu yoğun ve etkili bir program hazırladı. Çocukların İngilizcelerini geliştirirken keyifli vakit geçirmelerini sağlayan program önceki yıllarda olduğu gibi yüzme, beyzbol, basketbol, voleybol, futbol, müzik, dans, Amerikan futbolu, sanat ve el becerileri, yaratıcı drama, jimnastik ve yoga gibi aktiviteler ile bu yıl da çocuklara eğlenerek öğrenme imkanı sunuyor.

‘Camp Bradley@Coliseum’, 24 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında yatılı ve gündüz seçenekleri ile gerçekleşecek.

Kamp aktiviteleri:

Spor ve Macera: Yüzme, Aquapark, Basketbol, Beyzbol, Hokey, Tenis, Futbol, Amerikan Futbolu, Jimnastik, Pilates, Yoga, Voleybol, Masa Tenisi, Tırmanma Duvarı, Okçuluk, Savunma Sporları, Maket Araba Yarışları ve daha pek çok oyun ve aktivite.

Eğitim ve Sanat: Resim, Yaratıcı Drama, El Sanatları, Dans, Müzik, Takı Tasarımı, Landyard, Doğa, İngilizce Hikaye Okuma/ Anlatma, Ritim Kulübü, Kil Çalışmaları, Joggling ve daha pek çok eğlenceli sanat aktivitesi.

Yaş Grupları:

4-5 (Bradley Beginners)
6-8 (Bradley Juniors)
9-11 (Bradley Seniors)
12-14 (Bradley Tweens)

Program Tarihi:

6 Haftalık Program : 24 Haziran – 2 Ağustos 2013

1.Dönem: 24 Haziran–5 Temmuz 2013
2.Dönem: 8 Temmuz–19 Temmuz 2013
3.Dönem: 22 Temmuz–2 Ağustos 2013

Etkinlik Ücreti: 1 dönem (2 hafta): 1390 TL (Gündüzlü yarım gün) – 2090 TL (Gündüzlü tüm gün)