Tarih: 03 – 09 Temmuz

Kamp Programı: İngilizce macera kampı programı, alışılmış yaz kamplarından farklı olarak gençlerin İngilizcelerini keyif aldıkları bir ortamda ve günlük yaşamda kullanarak geliştirmelerini hedefler. Kampçılar, adrenalin dolu macera parkurlarında eğlenirken yabancı koçlar ve eğitmenler eşliğinde İngilizce konuşarak pratik yapar. Kampın felsefesi gençlerin arkadaşları ve eğitmenleri ile diyaloglarını İngilizce kurması üzerine oluşturulmuştur. AFS değişim programı ile kampa katılan yabancı koçların ve ileri seviyede İngilizce konuşan Türk koçların denetiminde yürütülen programda, 15 saat ders, İngilizce skeçler, drama ve piyes çalışmaları, kareoke ve müzik yarışmaları gibi etkinlikler yer alır. İngilizce macera kampı programı, kampçılara doğa sporları, takım oyunları, drama çalışmaları, ritim atölyeleri, el becerileri ve gece eğlencelerinden oluşan zengin bir içerik sunar.

Tesis: Macera Kampı Bolu Aladağ’ lar da 300 dönüm orman içinde kurulu Türkiye’ nin ilk ve tek yerleşik düzendeki doğa sporları merkezi’ nde yapılmaktadır. Dünya standartlarında hazırlanmış çok sayıda aktivite parkuru ve doğal yapısı ile konfor ve güvenliğin en üst seviyede sunulduğu bir kamp tesisidir. Kampımızda konaklama kamp ruhuna uygun olarak hazırlanmış konforlu ve lüks çadırlarda yapılmaktadır. Çelik konstrüksiyon üzerinde monte edilen izalosyonlu, ahşap zeminli çadırların ısıtılması merkezi sistemle sağlanmaktadır. Kampçılar 10 kişilik geniş ve lüks çadırlarda 8 kampçı 2 koç şeklinde konaklayacaklardır.

Ulaşım: Kamplara ulaşım, son model Mercedes otobüslerle yapılır. Kampçıların güvenli ve rahat yolculuk yapabilmeleri için şoför seçiminde hassasiyet gösterilmektedir. Otobüslerde her türlü sağlık ve güvenlik önlemi alınmıştır. Ulaşım esnasında ve sonrasında aileler, mesaj ve telefon aracılığı ile bilgilendirilir. İsteyen aileler çocuklarını kampa kendileri getirebilir ve götürebilir.

Sağlık: Kamp kadromuzda kampçılara 24 saat boyunca hizmet veren sağlık perso

Etkinlik Ücreti: 1990,00 TL