Tarih: 17 – 23 Temmuz

Kamp Programı: Wakeboard ve su kayağı kampı programı, son yıllarda gençler arasında çok popüler hale gelen alternatif sporları kampçılara öğretmeyi ve bu branşlarda başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefler. Kamp süresince dünyaca ünlü profesyonel riderlardan eğitim alan kampçılar, televizyondan izleme şansı buldukları sporcularla birebir çalışma şansı bulur. Bu programı tercih eden kampçılar, son model profesyonel malzemeler ile eğitim alır. Göletlerde yer alan rampalarda freestyle hareketler öğrenen kampçılar, video analizleri ile tekniklerini geliştirir. Programda başarı gösteren kampçılar takıma seçilir ve yarışlara katılma hakkı kazanır. Günün büyük kısmını eğitim ve pratik yaparak geçiren kampçılar, geceleri ise koçlar tarafından hazırlanan renkli aktivitelere katılır. Dünyanın farklı ülkelerinden gençlerin katıldığı program tam bir karnaval havasında geçer.

Tesis: Uluslararası kamplar, Türkiye’ nin turizm cenneti Antalya’ da bulunan dünyanın en büyük kablolu su kayağı ve wakeboard merkezi Hip-notics’ de gerçekleşmek-tedir. Antalya havalimanına 25 dakika mesafede olan kamp tesisi, portakal ağaçlarının ortasında yer alan 3 yapay gölet, voleybol, futbol ve basketbol sahaları, trambolin, kaykay rampaları, konser ve parti mekanları, oyun odaları, restorant ve fastfood alanlarından oluşur. 2000 metrekarelik sosyal alanın yer aldığı tesiste su sporları için 90 dönümlük 3 gölet bulunur. Su kayağı, wakeboard, trick ski, knee board gibi su sporlarının yapılabildiği göletlerde, kampçıların kendilerini geliştirebilmeleri için rampalar bulunur. Tesiste konaklama iki ve dört kişilik klimalı, içerisinde banyo ve duşların yer aldığı bungalov tipi evlerde yapılır. Her yıl binlerece genç turisti misafir eden tesis fiziki yapısı ve sosyal alanları ile tam bir gençlik kampı merkezidir.

Ulaşım: Kamplara ulaşım, hava yolu ile yapılmaktadır. Kampçılar, ailelerinden İstanbul’ da hava alanında teslim alınır. İstanbul-Antalya uçuşu sonrasında kampçıl

Etkinlik Ücreti: 1990,00 TL