Çocuklar için Cicicee

Humboldt Yurt Dışı Almanca Yaz Kampı 2015

Çocukların sosyal becerilerini geliştirebilmeleri ve Almancayı yerinde öğrenebilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen yurt dışı yaz kampı kapsamında, Berlin’de 10-14 yaş aralığındaki çocuklar hem yoğun Almanca dersleri alacak hem de birçok sosyal aktivitede bulunacak.

5 Temmuz’da başlayacak olan ve 3 ve 6 haftalık dönemler boyunca devam edecek olan Humboldt Berlin Yaz Kampı kapsamında, çocuklar haftada 25 ders alacak. Haftada toplam 75 ya da 150 saat ders alacak olan çocukların, hem Alman kültürünü öğrenmeleri hem de Almanca dil bilgilerini geliştirmeleri sağlanacak.

12 bin nüfusalu Brandenburg şehri olan Lehnin, Potsdam ve Berlin’e yakın mesafede olduğu gibi, Humboldt Okulu 1991 yılında kuruldu. Çocuklara yurt dışı yaz kampları kapsamında hizmet sunan Almanca okulu, çocukların yabancı dil bilgilerini hızlı ve etkili bir şekilde geliştirmelerini sağlayarak, zengin aktiviteler ile birlikte, yaz aylarını verimli bir şekilde geçirmelerini hedefliyor.

Yaş Aralığı: 10-14humbold-yaz-kampi

Dönemler:

05 Temmuz – 25 Temmuz
05 Temmuz – 15 Ağustos
26 Temmuz – 15 Ağustos

Ücret:

3 Hafta: 2645 EUR
6 Hafta: 5240 EUR

Etkinlikler:

Badminton, barbekü, kamp ateşi, çizim ve boyama dersleri, yürüyüş, dağ bisikleti, masa tenisi, futbol, yüzme, voleybol, heykelcilik. (Ekstra ücret karşılığında yelken ve kürek dersleri )
Haftada 1 tam gün gezi düzenlenmektedir.Potsdam, Berlin ve Almanya başkenti Bonn.

5 Temmuz 2015’te başlayacak olan Humbold Almanca Yurt Dışı Yaz Kampı hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 356 3898 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir