Çocuklar için Cicicee

Eskişehir Ücretsiz Yaz Okulları 2015

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Eskişehir’de bulunan kurum ve kuruluşlar, çocukların yaz aylarını daha verimli bir şekilde geçirmesi ve tatil yaparken kendilerini geliştirme imkanı da bulmaları amacıyla ücretsiz yaz okulları düzenliyor.

Ücretsiz yaz okulları kapsamında, çocuklar basketbol, voleybol, tenis gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra, tekvando, karate gibi savunma sanatları ve resim, müzik, heykel gibi sanatsal alanlarda kendilerini geliştirme imkanı buluyor.

eskisehir-yaz-okullari

Odunpazarı Belediyesi Ücretsiz Yaz Okulu 2015

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen spor okulları kapsamında, çocuklara 6 spor branşında eğitim verilecek. Yaz boyunca; basketbol, voleybol, badminton, tekvando gibi branşlarda eğitim görecek olan çocuklar, hem sosyal yeteneklerini geliştirme hem de becerilerini artırma imkanı bulacak.

Son Başvuru Tarihi: 15 Haziran 2015 Pazartesi

Yaş Aralığı: 8-15 Yaş

Branşlar: Basketbl, Voleybol, Badminton, Karate, Futbol

Çocukların kendini geliştirebilmesi ve spor yaparak büyümesi amacıyla düzenlenecek olan ücretsiz yaz okulları kapsamında, 15 Haziran’a kadar Odunpazarı Yaz Spor Okulu’na kayıt yaptırılabilecek.

Ayrıntılı bilgi için www.odunpazari.bel.tr adresini ziyaret edebilir ya da 0 (222) 213 30 30 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir