Kültür Sanat

Mutlu Aile olmanın sırrı, bu kitaplarda

Boyut Yayıncılık, BBC Active ve Pearson işbirliği ile çocuk yetiştirme ve ebeveyn rehber kitapları serisini yayına hazırladı.

Kitap dizisinde, hamilelikten itibaren ergenlik dönemine kadar çocukları yetiştirme rehberi ve mutlu bir aile olmanın sırları bulunuyor.

Mutlu Aile Seti’nde şu kitaplar yer alıyor

  • Arkadaşım olur musun?
  • Mutlu Aileler
  • İyi Uykular!
  • Anne Babaların El Kitabı, Gebelikten 3 Yaşına Kadar
  • Anne Babaların El Kitabı, Çocukluktan Ergenliğe
  • Kim demiş yaramaz diye?
  • Yemiycem İşte!
  • Sağlıklı ve Mutlu Çocuklar
  • Asi Minikler Evi

Mutlu Aileler

Bu kitapla aileniz için uygulayabileceğini pratik yaklaşımlar ile pozitif duygular geliştirme yöntemlerini ve mutluluğu keşfedeceksiniz.

Kim Demiş Yaramaz Diye?

Çocukların davranışlarının kontrolden çıktığı problemli durumlarda anne babaların yaşadığı stresi azaltmak için bir rehber niteliğinde olan bu kitap, bu davranışları anlamanın ve doğru yönlendirmenin yollarını anlatıyor.

Sağlıklı ve Mutlu Çocuklar

Çocukları gelecekte sağlıklı ve mutlu birer yetişkin olarak yetiştirmenin on altın kuralı; beslenme, öğrenme, çalışma, uyku, iletişim, disiplin ve sınırlamalar, saygı ve sorumluluk, çocukları güvende tutmak, aile olmak başlıkları üzerine detaylı bilgiler içeren kitap ebeveynlere yol gösterecek pratik bir anahtar niteliğindedir.

Arkadaşım olur musun?

Çocuğunuzun kendine güvenen ve girdiği ortamlarda sevilen biri olması için ipuçları içeren rehber niteliğindeki bu kitapta özgüvenin doğuştan gelen bir duygu olmadığı ve çocuklara öğretilebileceği anlatılıyor.

İyi Uykular!

Çocuk gelişiminde önemli aşamalardan biri olan uyku alışkanlığının düzenli ve yeterli bir şekilde çocuğa kazandırılması için bilgiler veren kitap, anne ve babaların da hayatını kolaylaştırıyor.

Yemiycem İşte!

Her anne babanın çocuklarıyla birlikte keyifle yemek yiyebileceğine inanan ve verdiği pratik önerilerle yemek zamanları yaşanan stresi adım adım yok etmenin yollarını gösteren bu kitap ile çocuğunuzu sağlıklı ve mutlu beslemenin keyfini yaşayacaksınız.

Asi Minikler Evi

Dr Tanya Byron’ un tanınmış TV programındaki gözlem ve öğretilerine dayanan bu benzersiz kitap, ebeveyn becerilerinin geliştirilmesi, oyun ve ödüllendirmenin gücü, uyku disiplinleri, korkuları anlamak, kontrolsüz davranışların, ağlama krizlerinin uysallaştırılması gibi önemli konular içermektedir.

Anne babaların el kitabı, Gebelikten 3 Yaşına Kadar

Gebeliğiniz sırasında sağlıklı kalmanızdan doğum hazırlığına, yeni anne baba olmanın getirdiği zorluklar ile başa çıkmaktan çocuğunuzla birlikte geçireceğiniz vakitleri planlamaya pek çok konu. Her anne babanın başucu kitabı olmaya aday.

Anne Babaların El Kitabı, Çocukluktan Ergenliğe

Çocuklar büyüdükçe onların yaklaşım gereksinimleri de değişir. Kitap, hırçın bir 3 yaş çocuğu ile duygusal bir ergenin sorunlarını çözerken nelerin farklı ele alınması hakkında bilgiler içermektedir.

Kitabı, www.boyut.com.tr/mutluaile adresinden edinebilirsiniz.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir