Şanlıurfa Çocuk Etkinlikleri


Şanlıurfa çocuk etkinlikleri kapsamında, Piazza AVM, Çocuk Kulübü atölye çalışmaları ile Kasım ayında, her hafta sonu çocuklarla buluşuyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerde, çocuklar atölye çalışmalarına katılarak el becerilerini geliştirdiği gibi, etkinlikler ile sosyal becerilerini de güçlendirme imkanı buluyor.

Kağıttan Köpekbalığı Atölyesi

Şanlıurfa Piazza AVM’de, 14 Kasım Cumartesi günü Kağıttan Köpekbalığı Atölyesi yapılacak. Çocuklar atölye çalışması kapsamında, kağıtları kullanarak köpekbalığı yapmayı öğrenecek.

Tabaktan Uğurböceği Yapımı Atölyesi

Tabaktan Uğurböceği Yapımı Atölyesi, 22 Kasım Pazar günü, Şanlıurfa Piazza AVM’de çocuklarla buluşacak. Çocuklar plastik tabakları kullanarak, uğurböceği yapmayı öğrenecek.

Gökkuşağı Yapımı Atölyesi

Çocuklar, 29 Kasım Pazar günü, Şanlıurfa Piazza AVM’de gökkuşağı yapacak. Hem el becerilerini hem de yaratıcılıklarını ortaya koyacak olan çocuklar, farklı materyaller kullanarak gökkuşağı yapmayı öğrenecek.

Şanlıurfa çocuk etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan atölyeler, tüm çocuklara ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Atölyeler, 15.00’da başlayacak ve 16.00’da sona erecek.