Çocuk Etkinlikleri

Mersin Sömestr Etkinlikleri 2016

Mersin sömestr etkinlikleri kapsamında, 2016 yılında birçok etkinlik düzenlenecek. Ücretli ve ücretsiz etkinlik ve atölye çalışmalarının ye alacağı Mersin yarıyıl etkinlikleri ile çocukların verimli bir tatil geçirmeleri hedeflenecek.

  1. Palm City AVM Sömestr EtkinlikleriMersin Sömestr Etkinlikleri

Palm City AVM, Mersin sömestir etkinlikleri kapsamında, çocuklar için birçok farklı etkinlik düzenliyor. Sömestir tatilinin başlangıcı olan 22 Ocak’tan tatilin bitiş tarihi olan 7 Şubat’a kadar, çocukları Su Altı Dünyası ile buluşturacak olan Palm City AVM, çocukların deniz altındaki yaşamı keşfetmesini sağlayacak.

World of Undersea – Su Altı Dünyası Sergisi kapsamında, 1,5 metre uzunluğundaki sevimli Fok, Denizaslanı ve Yunus’un yanı sıra, 4 metre uzunluğundaki Balina ve Köpekbalığı da incelenecek. Hareketli-robotik canlıları yakından inceleyerek,  deniz altında yaşayan canlılar hakkında fikir sahibi olacak olan çocuklar, su altı belgeseli de izleyecek.

Mersin sömestr etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerde, çocuklar resim boyama atölyesi ve oyun hamuru atölyesine de katılabilecek. Su Altı Dünyası Sergisi’ne katılan çocuklar; Kristof Kolomb, Vasco da Gama, Bartolomeu Dias gibi kaşiflerin hayatı hakkında da fikir sahibi olacak.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir