Mutluluk Tarlası Mutlu Eder Herkesi, Nisan ayında Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklarla buluşacak. Pırasa, Muz, Çilek, Müzisyen Korkuluk, Meraklı ve Bonbon Mutluluk tarlasında yaşamlarını sürerler.

Pırasa, Muz, Çilek, Müzisyen Korkuluk, Meraklı ve Bonbon oynayacakları oyunlara her zaman birlikte seçerler. Sokak oyunlarından, yağ satarım bal satarım, dokuz taş, saklambaç en sevdikleri oyunlar arasında yer alır. Ancak günlerden bir gün Çilek, oyunlara katılmaz. Farklı davranışlar sergiler. Kendini arkadaşlarından daha üstün görür. Bu değişim çok onu çok şaşırtır. Arkadaşları bu durumun sebebini araştırırken zararlı kimyasallardan yapılmış bir gübre torbasına rastlarlar.

Bu gübreden daha önce yiyen Çilek, kibir hastalığını yaşar. Neler olduğunu anlamaya çalışırken, Çilek gibi Bonbon ve Muz’da aynı hastalığa kapılır. Üstelik bu öyle kötü bir derttir ki bitkilerde ve hayvanlarda şekil değişikliğine de sebep olur. Kahramanlarımız bu hastalıktan kurtulabilecekler mi? Sorunun yanıtı oyunda verilecek.

Ücret:
Tam: 3 TL Öğrenci: 1 TL