Kültür Sanat

Penti 23 Nisan’da “Kardeş’ten Kardeş’e” diyor

Penti, 23 Nisan Çocuk Bayramı için Van’daki ihtiyaç sahibi çocuklara mutluluk gönderiyor.

23 Nisan’a özel başlatılan “Kardeş’ten Kardeş’e” projesinde, Penti’nin hazırladığı özel hediye paketleri, çocuklar tarafından yazılan notlar ile birlikte Penti tarafından Van’a gönderilecek.

18 – 24 Nisan tarihleri arasında Penti mağazalarını ziyaret edenler; mağazalarımızda yer alan “Burada seni düşünen biri var” etiketine ismini ve mesajını yazarak, hiçbir ücret ödemeden Penti’nin özel ambalajlarında sunulan ürünleri Van’daki kardeşlerine gönderebilecek.

Çocukların dayanışmasına aracılık etmiş olmayı hedefleyen Penti, 2011 yılında Mardin’de 15 bin ihtiyaç sahibi çocuğa ulaşmıştı.

Van’daki ihtiyaç sahibi 5000 çocuğa armağan edilecek paketlerin içinde; çocuk soket çorabı, külotlu çocuk çorabı, iç çamaşırı, defter, kalem, boyama kitabı, kalem kutusu gibi okul araç-gereçlerinden de oluşan acil ihtiyaçlar yer alıyor olacak.

Bu projenin bir parçası olmak için yapılması gereken tek şey, Penti Mağazaları’nı ziyaret etmek ve ambalaj üzerine yapıştırılacak olan etikete isim ile birlikte ulaştırmak istenen mesajı yazmak.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir