Kültür Sanat

Çocuklar, Çocuk Bayramını, Çocuk Tiyatrosunda Kutlayacak

Bursa Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu çocukların bayramına mutluluk katacak.23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle ‘ 23 Nisan Şenlikleri’ organize eden Yıldırım Belediyesi Kültür Sanat Müdürlüğü, çocuklara doyumsuz gösteriler sunacak. Çocuk bayramını, çocuk tiyatrosunda sanatın içinde geçirecek olan minikler keyifli dakikalar yaşayacak.

Ücretsiz gösteriler bayram günü çocuklarla buluşacak

23 Nisan Pazartesi günü birbirinden renkli gösteriler sunmak için hazırlık yapan Adile Naşit Tiyatrosu, çocuklara tam bir bayram yaşatmayı hedefliyor. Yıldırım Belediyesi ve Tiyatro evi işbirliği içinde organize edilen programda, çocuklar ücretsiz olarak sihirbaz, tahta bacak, jonglör, animasyon gösterileri, yarışmalar, sünger bob imza etkinliği ve tiyatro oyunu izleme imkanı bulacak.

Yıldırım Belediyesi Kültür Sanat Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikle ilgili bilgi veren Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ‘”Minik yavrularımızı hafta sonları, sömestr tatili ve yaz tatilinde unutmadığımız gibi, 23 Nisan Ulusal egemenlik Çocuk Bayramında da onlara yakışır etkinlikler organize ediyoruz. Bursalı çocukların ev ve okul sonrası ikinci adresi konumuna gelen Adile Naşit Tiyatromuz, yavrularımızın sağlıklı gelişimi ve eğlenceli dakikalar geçirmeleri için elinden geleni yapıyor ” dedi. Tüm çocukları 23 Nisan etkinlilerine davet eden Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, şimdiden çocukların 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı nı kutladı.

23 Nisan günü etkinlik programı :
Başlama Saatİ.11.00
Çocuk tiyatrosu
Sihirbaz
Tahta Bacak
Jonglör
Animasyon gösterileri
Yarışmalar
Sünger Bob imza etkinliği

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir