Kültür Sanat

Yarım Milyon Çocuk Türkiye’nin En Sevilenlerini Seçti

Tam 503.762 çocuğun rekor katılımıyla gerçekleşen 5. Geleneksel Aslan Max 23 Nisan anketinin sonuçları, 17 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Aslan Max 23 Nisan Ödül Töreni”nde açıklandı. Birbirinden eğlenceli anların yaşandığı ödül töreni, Kenan Doğulu, Bengü, Gökçe, Alpay Şayhan ve Grup Model gibi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Algida Max’ın, www.aslanmax.com’da gerçekleştirilen “Aslan Max 23 Nisan Ödülleri” anketi çocuğun rekor katılımıyla sona erdi. Şubat ayında başlayan ve bu yıl beşincisi düzenlenen ankette çocuklar, müzikten sinemaya, dergiden televizyon programına kadar birbirinden farklı birçok kategoride “en sevdiklerini” seçti. Çocukların en sevdiği ünlü isimler 17 Nisan günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 23 Nisan Ödül Töreni’nde, Aslan Max Ödülleri’nin sahibi oldu.

Anket sonucunda “En Sevilen Erkek Şarkıcı” Kenan Doğulu, “En Sevilen Kadın Şarkıcı” Bengü, “En Sevilen Müzik Grubu” Model ve “En Sevilen Şarkı” ise Gökçe’nin Tuttu Fırlattı şarkısı oldu. “En Sevilen Sinema Filmi”nin Max Maceraları – Kralın Doğuşu seçildiği ödül töreninde, “En Sevilen Dizi” ödülünün sahibiyse Yalan Dünya oldu. Aslan Max ödül töreninde yaşanan 23 Nisan coşkusu, sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılarla daha da arttı.

Yahşi Cazibe’nin sevilen oyuncuları Hande Katipoğlu ve Serhan Arslan’ın sunuculuğunu üstlendiği tören, birbirinden eğlenceli anlara ev sahipliği yaptı. Ödül töreninde “En Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu” kategorisinde ödül alan Hande Katipoğlu, şaşkınlığını gizleyemedi ve törene davetli olan tüm çocuklara oldukça eğlenceli dakikalar yaşattı. Yetenek Sizsiniz’in galibi sempatik Köpek Max’ın inanılmaz şovunun ve 23 Nisan’a özel olarak gerçekleştirilen ritm gösterilerinin sergilendiği ödül töreninde kazanan isimler açıklanırken heyecan doruğa ulaştı.

Sevilen isimleri seçmek zor oldu

İddialı isimlerin yarıştığı diğer kategorilerde ise: “En Sevilen Erkek Sinema Oyuncusu” Anadolu Kartalları ile Çağatay Ulusoy, “En Sevilen Kadın Sinema Oyuncusu” Anadolu Kartalları ile Özge Özpirinçci, “En Sevilen Erkek Dizi Oyuncusu” Yalan Dünya ile Sarp Apak, “En Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu” Yahşi Cazibe ile Hande Katipoğlu, “En Sevilen Çocuk Oyuncu” Geniş Aile ile Alpay Şayhan seçilirken; “En Sevilen Televizyon Programı” Yetenek Sizsiniz, “En Sevilen Çocuk Dergisi” Bilim Çocuk, “En Sevilen Oyun Türü” Macera Oyunları, “En Sevilen Müzik Türü”yse Pop oldu.

Aslan Max 23 Nisan Ödülleri Kazananları:
1- En Sevilen Kadın Şarkıcı / Bengü
2- En Sevilen Erkek Şarkıcı / Kenan Doğulu
3- En Sevilen Müzik Grubu / Grup Model
4- En Sevilen Şarkı / Gökçe – Tuttu Fırlattı
5- En Sevilen Sinema Filmi / Max Maceraları – Kralın Doğuşu
6- En Sevilen Kadın Sinema Oyuncusu / Özge Özpirinçci
7- En Sevilen Erkek Sinema Oyuncusu / Çağatay Ulusoy
8- En Sevilen Kadın Dizi Oyuncusu / Hande Katipoğlu
9- En Sevilen Erkek Dizi Oyuncusu / Sarp Apak
10- En Sevilen Çocuk Oyuncu / Alpay Şayhan
11- En Sevilen Televizyon Programı / Yetenek Sizsiniz
12- En Sevilen Çocuk Dergisi / Bilim Çocuk
13- En Sevilen Müzik Türü / Pop
14- En Sevilen Çocuk Oyunu / Macera Oyunu

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir