Kültür Sanat

Galleria’da Çocuklar Eğleniyor

Her haftasonu çocuklara keyifli saatler sunan Galleria Çocuk Sahnesi, 28 Nisan Cumartesi günü bir kız çocuğunun heyecanlı yolculuğunu anlatan ”Oz Büyücüsü” oyunu ile küçük misafirlerini ağırlıyor.

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria, kültür sanat etikinliklerini sürdürüyor. Her hafta etkinlik alanına özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde 28 Nisan Cumartesi günü 16:30’de Oz Büyücüsü sahne alıyor.

Profesyonel oyuncu ve dansçılar tarafından hazırlanan oyunun konusu kısaca şöyle: Dorothy Kansas’da evinin bahçesinde vakit geçirirken, renkli bir ülkenin hayalini kurmaktadır. Tam bu sırada çıkan fırtınanın ardından kendini renkli, büyülü bir ülkede bulur. Burayı çok beğenmesine rağmen evine dönmek isteyen Dorothy ilk olarak karşısına çıkan iyi yürekli cadıdan yardım ister. Cadı ona Sihirbaz Oz’u bulmasını ve onun isteğini yerine getireceğini söyler. Sihirbaz Oz’un sarayına sarı renkli yolu izleyerek gidebileceğini dile getirir ve ona sihirli ayakkabıları giydirir. Fakat bu kötü yürekli batı cadısının hiç hoşuna gitmez. Dorothy sarı renkli yolda ilerlerken sırasıyla korkuluk, teneke adam ve aslan ile karşılaşır.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir