Kültür Sanat

Okul Zili Marmara Forum’da Tuba Ünsal İle Çalacak

Tatil bitiyor, okullar yeniden açılıyor, minikler bu maratona Marmara Forum’da eğlenerek, öğrenerek ve

Tuba Ünsal’dan masallar dinleyerek hazırlanıyor.

Bugüne dek gerçekleştirdiği farklı organizasyonlar ve geniş marka karması ile öne çıkan Marmara Forum, yaz tatili boyunca miniklere sunduğu spor okulları ve çocuk atölyelerinin tamamlanmasıyla birlikte yepyeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasından hemen önce, 1 -16

Eylül tarihleri arasında “Kitap Kurtları Marmara Forum’da” etkinliği ile çocuklar hem kitap okuma alışkanlıklarını geliştirecek, hem de öğretici atölyelerle eğlenecek.

Özel olarak hazırlanan kitap okuma köşesinde eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek atölyelere katılan minikler aynı zamanda kitap ayracı tasarımı yarışmasına katılarak hem Kitap ayracı tasarlayacak hem de sürpriz hediyeler kazanacak. Ayrıca TOÇEV aracılığı ile okumaya istekli çocuklara destek imkanı sağlanacak.

8 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’da ünlü oyuncu Tuba Ünsal’ın katılımıyla renklenecek “Kitap Kurtları Marmara Forum’da” atölyesi ile 50 TL alışveriş yapan ailelerin çocukları Tuba Ünsal’dan masallar dinleyip sohbet edecek, imza alacak. 16 Eylül’e kadar devam edecek olan bu keyifli ve eğitici etkinliğe tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz.

Yorumları Göster

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir