Acıbadem Hastanelerinde Ücretsiz Hamile Yogası

Philips Avent’in hamile yogası eğitmeni Zeynep Gözübüyük ile desteklediği Acıbadem Kadıköy, Maslak ve Fulya hastanelerindeki dersler devam ediyor.

Acıbadem Hastaneleri’nin Doğuma Hazırlık Kursları kapsamında sunduğu hamile yogası dersleri, Kadıköy, Maslak ve Fulya hastanelerinde Philips Avent’in desteği ile gerçekleştiriliyor.

12’inci gebelik haftası ve sonrasındaki tüm anne adaylarına açık ve ücretsiz olan dersler, hamile yogası eğitmeni Zeynep Gözübüyük tarafından veriliyor. Zeynep Gözübüyük, hamilelik döneminin sağlıkla geçirilmesinde ve annelerin bebeğine rahat bir doğumla kavuşmasında derslerin çok yardımının olduğunu ve bu derslere daha önce yoga yapmamış anne adaylarının da katılabileceğini belirtiyor.

Eğitimler, her cumartesi saat 12.00’de Fulya Acıbadem Sporcu Sağlığı Merkezi’nde, saat 15.00’te Maslak Acıbadem Hastanesi’nde ve her salı saat 10.30’da Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde devam ediyor. Derslere katılan anne adaylarına Philips Avent, emzirme kiti ve farklı ürünler hediye ediyor.

Yorumları Göster (12)

    • Merhaba,

      Sayfamızda sadece bilgi paylaşıyoruz. Yoga eğitimleri için Acıbadem Hastanesi ile iletişim kurmalısınız. İyi günler dileriz.

    • Merhaba Fatma Hanım,

      Bu haber 2015 yılına ait. Fakat 444 55 44 numaralı telefondan güncel yoga etkinlikleri hakkında bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

    • Merhaba Nesrin Hanım,

      0126 544 44 44 numaralı telefondan hastaneye ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

  • Merhaba, Kadıköy acıbadem şubenizde hamile yogası hafta sonu programınız var mı? ya da şöyle soruyum ; Anadolu yakasında hafta sonu hamile yogası programı olan şubeniz var mı?

    • Merhaba Didem, hastane ile doğrudan iletişime geçerek bilgi alabilirsin. Umarız hamileliğin boyunca ve doğumda her şey istediğin gibi gider :) @Didem

  • Merhaba bakırköy acıbademde yokmu hamilelik yogası ben oraya gidiyorum hamilelik takibi için