Alev’li miniklerin konuğu anneleriydi

Özel Alev Anaokulu öğrencileri annelerini okullarına davet ederek; temeli hareket, dans ve dil olan ORFF Eğitimi çalışmalarından örnekler sergilediler ve anneleriyle okulun bahçesinde yemek yediler.

Annelerini spor salonunda karşılayan minikler, öncelikle, her sınıfın ayrı olarak hazırladığı ORFF çalışmalarını sergilediler. Gösterilerin ardından, anneleriyle okulun bahçesinde buluşan anaokulu öğrencileri, güne özel şarkılarını seslendirdiler.

Mini konserin bitiminde, çocukların arkalarına sakladıkları çiçekleri annelerine hediye etmeleriyle, anneler duygusal anlar yaşadılar. “En Güzel Yemek Annenin Mutfağından Çıkar” düşüncesiyle, annelerin hazırladığı yemeklerin de yer aldığı açık büfe ikramdan büyük keyif alan küçük öğrenciler, bu özel günü anneleriyle geçirmenin mutluluğunu tattılar.

Çocuklarının bütün günlerini geçirdikleri ortamı anneleriyle paylaşarak, annelerine sevgilerini göstermeleri amacıyla düzenlenen “Anneler Günü” özel kutlaması, Özel Alev Anaokulu tarafından her yıl anneler için farklı bir etkinlikle gerçekleştiriliyor.