Anadolu Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa Fotoğraf Yarışması

Tarım Bakanlığı 9-12 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği “Anadolu Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa” adlı fotoğraf yarışması düzenliyor. Kırsal alanda yaşayan ve tarımla uğraşan ailelerin çocuklarının katılabileceği yarışma için son başvuru tarihi 1 Ekim 2015.

Fotoğraf Yarışmasına Katılım Şartları

  • Yarışmaya yalnızca 9-12 yaş aralığındaki çocuklar katılabilir.
  • Anadolu Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa adlı fotoğraf yarışmasına katılacak çocukların kırsal alanda yaşıyor olması ve ailelerinin tarımla uğraşması şarttır.
  • Yarışma Türkiye genelinde, 81 ilde yapılacaktır.
  • Tarım Bakanlığı tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasına, her çocuk en fazla iki fotoğraf ile katılır.
  • Yarışma renkli ve dijital dalda düzenlenmektedir. Siyah-beyaz çalışmalar geçersiz sayılacaktır.
  • Yarışmaya katılacak fotoğrafların en geç 1 Ekim 2015 tarihi mesai saati bitimine kadar Tarım Bakanlığı’na teslim edilmesi gereklidir.
  • Yarışmacılar; ad soyad, doğum tarihi, anne ve baba adı ile meslekleri, ebeveynlerinin telefon numaraları ile il ve ilçesini kapsayan başvuru formunu, yarışmaya katılacak fotoğraf/fotoğrafları ile birlikte teslim etmelidir. (Başvuru formuna tarim.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.)

Yaş Aralığı: 9-12
Son Başvuru Tarihi: 1 Ekim 2015
Detaylı Bilgi: tarim.gov.tr

Yarışma kapsamında, her ilde birinci olan çocukların “Yeşil Bir Dünya için..” cümlesini tamamlayacak şekilde; çiçek, doğa ve tarım ile ilgili düşüncelerini 10-15 cümlelik bir kısa metin ile birlikte özgeçmişleri ve 1 adet vesikalık fotoğrafları ile birlikte 15 Ekim 2015 tarihine kadar Tarım Bakanlığı’na ulaştırması gereklidir.

Anadolu Çocuklarının Gözüyle Çiçek ve Doğa fotoğraf yarışması kapsamında verilecek ödüller Eylül ayında açıklanacaktır.

 

Yorumları Göster (2)