Anne – çocuk fotoğraf yarışması

İçerenköy Carrefour AVM ve Maya Halkla İlişkilerin ortak düzenleyecekleri fotoğraf yarışmasında bir anne ve bebeğin en duygusal, en samimi anları fotoğraflara yansıyarak bir araya gelecek. Anne ve bebeklerin birlikte çekilmiş fotoğraflarının yarışacağı bu etkinlikle amaç; doğallığı, duygusallığı, mutluluğu bir fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirmek. Annelik duygusunu, bebeğini kollarının arasına almış mutlu bir anneden başka kim yansıtabilir?

0-6 yaş bebek ve çocuklarla annelerinin her hangi bir zamanda çekilmiş amatör fotoğraflarının yer alacağı bu yarışmanın diğer bir özelliği de aktivite süresince fotoğrafların yarışma alanında sergilenecek olmasıdır. 30 Nisan – 09 Mayıs tarihleri arasında İçerenköy Carrefour alışveriş merkezine gelen ziyaretçiler hem yarışmaya bir fotoğraflarını bırakarak katılabilecek hem de katılan diğer fotoğrafları duygusal bir sergi şeklinde gezebilecektir.

30- Nisan-09 Mayıs tarihleri arasında devam edecek aktivitenin finali, ünlü jüri üyelerinin eşliğinde 09 Mayıs Anneler Gününde gerçekleşecek, katılımcılara aktivitenin sponsorları olan Baby Star’dan bebek bezleri, Komili Bebe’den bebek bakım setleri, Itameks’ten çocuk güvenlik koltuğu, Arzum Bebbe den mama hazırlama setleri ve Memorial Sağlık Grubundan check-up, mamografi ve Genel Cerrahi muayene hediye edilecektir.