“Anneler”” kraliçeler gibi ağırlanacak

Pera Tulip Hotel, “Anneler Günü”nde iki farklı paketi hizmete sunuyor. Annesine dört dörtlük bir gün yaşatmak isteyenler, kişi başı 80 TL’ye “Aile Paketi”ni alarak bir taşla iki kuş vuracak.

“Aile Paketi”ni tercih edecek konuklar, Damask’ta anneleriyle birlikte yapacakları muhteşem brunch’un ardından SPA Go’da masaj ve hamam keyfiyle günün tadına varacaklar. “Brunch Paketi”ni tercih edecekler ise kişi başı 50 TL’ye güne özel brunch’un keyfini çıkaracaklar.

Pera Tulip Hotel, Anneler Günü’nde tüm anneler ve çocuklarını mutlu edecek iki ayrı paketi hizmete sunuyor.

Anneler Günü’nde annesine dört dörtlük bir gün yaşatmak isteyenler, kişi başı 80 TL’ye alacakları “Aile Paketi”nde hem güne özel brunch hem de sonrasında SPAGo’da istedikleri masajı ve hamam keyfini anneleriyle birlikte yaşayama fırsatını yakalayacaklar.

“Brunch Paketi”ni tercih edecek konuklar ise kişi başı 50 TL’ye Damask’ta doyasıya brunch keyfi sürecekler.

Anneler Günü’nde kaçırılmayacak iki ayrı fırsat sunan Pera Tulip, annelere yapacağı minik sürprizlerle de unutulmayacak bir gün yaşatmaya hazırlanıyor.

İstanbul’un en önemli iş, alışveriş ve eğlence mekanlarından Beyoğlu Pera’da yer alan Pera Tulip’in 51 Standart, 13 Sigara İçilmeyen, 18 Executive, 2 Executive Sigara İçilmeyen olmak üzere toplam 84 odası ve 180 yatak kapasitesi bulunuyor. Dört yıldızlı Pera Tulip Asmalı Mescit’e açılan Damask Restaurant’ı da genç Osmanlı’yı günümüze uyarlayarak yeniden yorumluyor.