Anneler Gününe Özel Kampanyalar

Bosch’tan” Canım Anneme Sevgilerle”

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yenilikçi, yüksek performanslı ve doğa dostu ev aletlerini tüketicisiyle buluşturmayı ilke edinen sektörün öncü markası Bosch, bir yeniliğe daha imza atıyor. 29 Nisan 2010 günü www.canimannemesevgilerle.com adresinde yayına giren ve ilginç kurgusuyla dikkat çeken kampanya ile Bosch, annelerini bir Bosch ürünüyle sevindirmeleri için herkese 50 TL’ye varan indirim çeki fırsatı sunuyor.

Marks & Spancer’dan Annelere Kampanya

28 Nisan – 16 Mayıs tarihleri arasında Marks & Spencer mağazalarından yapacağınız her 200 TL alışveriş, 9 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor. Üstelik Marks & Spencer, kampanya süresince, Axess kart ile yapılan alışverişlere taksit fırsatı sunarken, kazanılan hediye çeklerine anında kullanım hakkı sağlıyor. Üstelik hediye çekleri ile yapılan alışverişler tekrar çek kazandırıyor.

Annene Vero Moda

Vero Moda, Anneler Gününe Özel 10 Mayıs 2010 tarihine kadar yapacağınız alışverişlerde ikinci ürüne yüzde 50 indirim avantajı sağlıyor. Vero Moda’dan annesine hediye alanlar ikinci üründe yüzde 50 indirim avantajı kazanıyorlar. Annenizi mutlu etmek için yüzlerce şık seçeneği bir arada bulabileceğiniz Vero Moda, modayı zamanında ve uygun fiyata yakalamaktan hoşlanan kadınlar tarafından tercih ediliyor.

As Merkez Outlet’te Anneler Günü özel standı

Anneler için en güzel hediyeler 1–9 Mayıs 2010 tarihleri arasında As Merkez Outlet “Anneler Günü Pazarı’nda”. Anneler Günü’ne çok az kaldı. Her yıl günler öncesinde başlayan hediye arayışları bu yıl As Merkez Outlet’te son buluyor. Başımızın tacı annelerimiz için en güzel ve şık hediyeler As Merkez Outlet “Anneler Günü Pazarı’nda. Bursa’da bir ilkin gerçekleşeceği, en hesaplı ürün ve hediye seçenekleri, Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanmış 1–9 Mayıs 2010 tarihleri arasında “Anneler Günü Pazarı” standlarında…

Anneler Günü kahveniz, Cafe Crown’dan

Café Crown, 9 Mayıs 2010 Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’nde annesi ile gelenlere bir fincan kahve hediye ediyor. Konforlu bir ortamda, geniş bir yiyecek ve içecek mönüsü sunan Café Crown, Anneler Günü kutlamasını şubelerinde yapmak isteyenlere özel bir sürpriz hazırladı. 9 Mayıs 2010 Pazar günü annesi ile gelenlere, annesinin içeceği kahve Café Crown’un hediyesi olacak.

Broderi Narin’den annelere yüzde 20 indirim

Broderi Narin, Anneler Günü’nde güzel anneler için, onların yaşam konforunu artıracak “estetik” hediye seçenekleri sunuyor. Broderi Narin, ayrıca Anneler Günü kapsamında Mahmutbey’deki fabrika satış mağazasında 3-9 Mayıs tarihleri arasında tüm koleksiyon ürünlerinde yüzde 20 indirim uyguluyor.

Annenize bir hediye de Hisar’dan

Sofra sanatının öncüsü Hisar’dan Anneler Günü’ne özel yüzleri güldüren kampanya. Hisar Mercury Düdüklü Tencere, Anneler Günü’ne özel 279 TL fiyatı ve yanında Mercury Yapışmaz Tencere hediyesi ile anneleri iki kere sevindirecek.

Breville annenize sürpriz hediye veriyor

Anneler Günü alışverişinizi tamamlamak için Breville bayileri veya Enplus Mağazaları’ndan size en yakın olanı ziyaret edin. Katı meyve sıkacağı, narenciye sıkacağı, griller, blenderlar, el blenderları, ekmek kızartma makineleri, ekmek yapma makineleri, kahve makineleri, espresso makineleri ve su ısıtıcıları anneniz için bir hediye alternatifi olabilir.

Dore’den mis kokulu annelere

Anneler Günü’nde annenizi Dore’nin yeni parfümü Sweet Love ile mutlu edin. İçeriğindeki mandalina, sarmaşık, yasemin ile tazelik hissi veren Sweet Love, kokusu, şık şişesi ve uygun fiyatı ile ideal bir Anneler Günü armağanı. Ev konforunda katalog üzerinden alışveriş imkanı sağlayan Dore, Anneler Günü hediyesi olarak Sweet Love’u öneriyor. Parfümün Anneler Günü’ne özel fiyatı 29 TL.

Claire’s

Claire’s de anneleriniz için şık çantalardan, şapka ve fularlara, takılardan, kozmetik ürünlerine kadar farklı hediye seçeneklerini uygun fiyata bulabilirsiniz. 1 – 9 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü’ne özel, çanta ve cüzdanlarda ikinci ürüne yüzde 50 indirim fırsatını ve annenize hediye alırken kendinize de Claire’s in anneler gününe özel lipgloss hediyesini almayı unutmayın. Ayrıca, Bonus kart sahiplerine özel 50 TL ve üzeri alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı…

LC Waikiki

LC Waikiki’den 01 – 09 Mayıs 2010 tarihleri arasında tüm ürünlerde yapılacak alışverişlerde “3 Ürün Alana 1 Ürün Hediye”… Üstelik Maximum Kart’a özel peşin fiyatına dört taksit imkanıyla…

Flo

Flo, anneler günü alışverişi yapan herkese “pırlantalı inci küpe” hediye ediyor. Binlerce çeşit ürün ile ayakkabıda moda kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan Flo, bir ilke imza atıyor. ”Her anne pırlantadır” diyen Flo bu Anneler Günü’nde 99 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese stok sınırlaması olmadan Asgold güvencesiyle pırlantalı inci küpe hediye ediyor. 23 Nisan – 9 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile annenizi birbirinden şık ayakkabıların yanı sıra yıllarca takacağı pırlantalı inci küpe ile sevindirebilirsiniz.

Annesine hediye alana, bir hediyede Profilo’dan

Profilo Alışveriş Merkezi Anneler Günü için hazırladığı özel kampanyada bütün annelere birbirinden güzel hediyeler armağan ediyor. 01 – 09 Mayıs tarihleri arasında Atasay, Boyner, Mudo Concept ve Teknosa Planet’in katkılarıyla Profilo Alışveriş Merkezi mağazalarından bir defada veya toplamda 150 TL alışveriş yapan herkes, kampanya standında dekore edilmiş çiçeklerden birini seçerek çiçeklerin içinde sunulacak yüzlerce farklı hediyeden birini kazanacak. Hediyeler arasında pırlanta kolyeler, hediye çekleri, aksesuarlar, küçük ev aletleri, parfümler, makyaj setleri ve annelerin ‘hayır’ diyemeyecekleri birçok sürpriz olacak.