Aqua Florya Sömestr Etkinlikleri

Aqua Florya, sömestr tatili boyunca çocuklar için yarattığı Spider Man dünyasında, eğlenceli etkinlikler, yarışmalar ve oyunlar düzenleyecek. 31 Ocak ile 8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Aqua Florya Spider Man etkinlikleri 12.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak.

Spider Man ile Sömestr Heyecanı

Çocukların en sevdiği süper kahramanlardan biri olan Spider Man, yarıyıl tatili kapsamında, Aqua Florya’da çocuklarla buluşacak. Macera yaşamayı seven çocuklar için farklı aktivite ve yarışma programlarının yer alacağı etkinlik boyunca, çocuklar interaktif duvara tırmanabileceği gibi, parmak hareketleriyle de sihirleri keşfedebilecek.

Çocuk Etkinlikleri Sonrasında Çocuklar Spider Man ile Tanışacak

Sömestr etkinlikleri dolayısıyla 9 gün boyunca, Spider Man Dünyası’nda, etkinliklere tüm çocuklar katılabileceği gibi, Aqua Florya AVM içerisinde 2D fotoğraf uygulamaları ile Spider Man kostümü ile fotoğraf çektirebilecekler. Boyama oyunları, Spider Man dövmeleri ve sürpriz etkinlikler ile Spider Man hayranı olan çocuklar için unutulmaz deneyimler yaşayacak olan çocuklar, hafta sonu Spider Man tarafından ziyaret edilecek.

31 Ocak ile 8 Şubat tarihleri arasında, 9 gün boyunca sürecek etkinlikler, hafta içi ve hafta sonları 12.00 ile 19.00 arasında Aqua Park AVM’de gerekleşecek.