Ataşehirli Çocuklar Tiyatroya Doyuyor

Ataşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Bütün Çocuklar Tiyatroya” isimli proje ile çocuklar, tiyatro keyfini yaşamaya devam ediyor.

Bütün Çocuklar Tiyatroya” adlı proje kapsamında sahneye konulan “Sihirli Güçler” oyunu ile minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Sihirli Güçler, Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Etkinlik Salonu’nda 18, 19 Ocak ile 15, 16, 22 Şubat tarihlerinde, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00 saatlerinde Ataşehirli minikleri bekliyor.

Oyunun Konusu:

Seçil Mutlu’nun yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı, Utku Oğuz, Çağrı Mengüç, Deniz Can ve Gürhan Altundaşar’ın oynadığı “Sihirli Güçler” isimli çocuk oyunu, hayattaki tek amacı olağanüstü sihirli güçlere sahip olmak isteyen bir çocuğun, bu güçlere sahip olduktan sonra çok mutlu olacağını düşünürken, büyük mutsuzluk yaşaması üzerine aldığı dersleri konu alıyor.

Hem eğiten hem de güldüren ücretsiz oyunun biletleri, Ataşehir sınırları içerisinde yer alan ilkokullara dağıtılıyor. Her seans için belirli sayıda tiyatro bileti de Novada AVM içerisinde bulunan, Ataşehir Belediyesi bilet noktasından ücretsiz olarak temin edilebiliyor.