Baby TV Artık Sadece D-Smart’ta

Fox International Channels’ın çocuk kanalı BabyTV, 0-3 yaş çocuklar için özel üretilmiş içerikleriyle artık sadece D-Smart’ta olacak.

Pedagoglar tarafından sadece 0-3 yaş çocuklara özel hazırlanan programlarıyla 24 saat yayın yapan ilk kanal olan BabyTV de sadece D-Smart’ta, 119. kanalda yayında olacak.

90’ın üstünde ülkede, 400 platformdan, 16 farklı dilde 40 milyondan fazla haneye ulaşan yayını ile bu hedef kitleye özel olarak hazırlanan dünyanın en yaygın kanalı BabyTV, tamamen bebeklerin ve ailelerin ihtiyaçlarına göre şekillendirilen özel, orijinal ve ödüllü içeriklere yer veriyor.

0-3 yaş grubunun gelişimleri göz önünde bulundurularak ve onların gelişimine katkı sağlayacak şekilde, erken öğrenme yeteneği kazanmasını sağlayan aşamalara yönelik 9 farklı kategori altında toplanan programların yayınlandığı BabyTV’de;  İlk Kavramlar, Doğa & Hayvanlar, İlk Şarkılar, Uyku Vakti, Aktiviteler, Yaratıcılık, Müzik & Sanat, Arkadaşlık ve Tahmin Oyunları kategorileri altında programlar yer alıyor.

Bu kategoriler altında Charlie and the Numbers, Tulli, Grandpa’s Gallery, Mr. Snail, Popiz, Pitch & Potch, Pim & Pimba ve Emma’s Theatre kanalın en ilgi çeken programlarından bazıları.