Barbie, Parmak Kız ile doğayı koruyor

Tüm dünyada kız çocuklarının en iyi oyun arkadaşı olan Barbie, yeni sürprizi ile miniklerin kalplerini fethetmeye hazırlanıyor.

 Miniklere, piyasaya çıktığı ilk günden beri yaşadığı maceralar ve örnek olduğu çeşitli meslekler ile pek çok şeyi öğreten Barbie, son sürprizi şirin Barbie Parmak Kız Thumbelina ile doğayı korumanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyor.

Harika bir çiçeğin içinde oturan Barbie Parmak Kız Thumbelina, % 100 geri dönüşümlü paketi, paketin üzerindeki doğa ile ilgili mesajları ve bir çiçeğin içinden çıkması ile minik dostlarına doğa sevgisini aşılıyor.

Barbie’nin sunduğu ve Mart ayında piyasaya çıkacak yeni filmi, Parmak Kız Thumbelina’da başrol oyuncusu olan Parmak Kız Thumbelina, filmde arkadaşları ile birlikte, çiçeklerle dolu Twillerbee parkını yapılaşmadan korumaya çalışıyor.

Arkadaşlarıyla çıktığı bu maceralı yolculukta Barbie Parmak Kız Thumbelina, küçük olmasına rağmen, yaptıkları ile bir fark yaratabileceğini görüyor, doğayı korumak için elinden geleni yapıyor ve Twillerbee parkında fabrika yapılmasına engel oluyor.

Barbie Parmak Kız Thumbelina, doğayı korumak için çıktığı bu macera dolu yolculuğuna küçük kızları da davet ediyor.

Kız çocukları yeni oyun arkadaşları Barbie Parmak Kız Thumbelina’dan vazgeçemeyecekler ve doğayı daha da çok sevecekler.