Bebek Yeni Yıl Festivali

İstanbullular bu yıla Bebek’te bol eğlence, bol kahkaha, müzik ve sürprizlerle giriyor.

Beşiktaş Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek ‘Bebek Yeni Yıl Festivali‘, 28-31 Aralık tarihleri arasında İstanbulluları Bebek Parkı‘nda buluşturuyor. 7’den 70’e herkesin davetli olduğu festival etkinlikleri her gün, saat 10:00’da başlayıp, 23:00’a kadar devam edecek.

Festivalde, müzik, eğlence, alışveriş, buz pateni pisti, atlıkarınca, Noel Baba, 10 metrelik yılbaşı ağacı, alışveriş stantları, tahtabacaklar ve jonglörler, Happy Nest çocuk etkinlikleri; hepsi birarada bulunuyor. Etkinlikler haricinde, her gün canlı müzik performansları yapılıyor; Su Soley, Ece Seçkin, Yıldız Asyalı ve Number 1 FM DJ’leri de bu performanslara destek oluyor.

Park içerisine kurulacak yılbaşı pazarı, 200 m2’lik buz pateni pisti, atlıkarınca, 10 metrelik özel ışıklandırmalı yılbaşı ağacı, tahtabacaklar ve jonglörler, yılbaşı bandosu, Happy Nest ile yılbaşına özel çocuk etkinlikleri hem çocukları hem yetişkinleri unutamayacakları bir yeni yıl coşkusu yaşamaya davet ediyor.

Yeni yılı karşılamak hiç bu kadar keyifli olmamıştı!

Festivalde, gün boyunca sevdiklerinize yılbaşı hediyeleri seçebilir, yemek molası verebilir, dostlarınızla kahve ve çay eşliğinde sıcak sohbetler yapabilir, genç sanatçılar Su Soley, Yıldız Asyalı ve Ece Seçkin canlı performansları ile müziğin ve atmosferin keyfine varabilir, DJ performanslarıyla yeni yılı neşe içinde karşılayabilirsiniz.

Beşiktaş Belediyesi, Bebek Yeni Yıl Festivali’nde içinizdeki çocuğu uyandırmayı ve 2014’e unutulmaz bir başlangıç yapmanızı diliyor!