BEN 10 ile büyük buluşma

Sömestre tatilinde çocukları sürprizlerle karşılayan Forum İstanbul, şubat ayında Cartoon Network’ün en çok seyredilen çizgi karakteri BEN 10’i ağırlayacak.

Şubat ayında Haliç Kongre Merkezi’nde hayranlarıyla buluşacak olan BEN 10 Live Show’un kahramanları “Çocuk Ben” ve “Genç Ben” 7 Şubat Pazartesi günü saat 17.00’de Forum İstanbul Büyük Meydan’da düzenlenecek aktivitelerde çocuklarla birlikte olacaklar. Çocuklar, sevdikleri karakterlerle bol bol fotoğraf çektirip BEN 10 hediyelerinden birine sahip olabilecekler.

Forum İstanbul’daki buluşma sonrası çocuklar, 9-13 Şubat tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’ndeki gösteri günlerinde sevdikleri karakterlere mektup yazma fırsatı yakalayacaklar. Haliç Kongre Merkezi’ndeki Forum İstanbul standına gelerek beş gün boyunca, her gün, en yaratıcı mektubu kaleme alan çocuk ve velisine, Forum İstanbul’daki Turkuazoo, Akvaryum, Magic Ice-Buz Müzesi, AFM Sinema, Atlantis Bowling, FunLab Eğlence Dünyası ve Buz Pisti’ni kapsayan iki kişilik Forum İstanbul Eğlence Paketi hediye edilecek.