Beşiktaş Belediyesi’nden Çocuklar için Ücretsiz Yaz Kampı

Beşiktaş Belediyesi’ninbu yıl ikincisini düzenlediği ve büyük ilgi gören "Doğada Yaşam Kampı" etkinliği bu yıl da Antalya Hadım Yaylası’nda gerçekleşecek.

Yaşları 11 – 14 arası Beşiktaş'ta yaşayan çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlik için 3 grup oluşturulacak.  Birinci grup 16-23 Haziran 2013, ikinci grup 24 Haziran- 1 Temmuz 2013, üçüncü grup ise 2-9 Temmuz 2013 tarihleri arasında, Hadım Yaylası, Antalya’da gerçekleşecek çadır kampına katılacak 

Kamp süresinceçocuklara, uzman eğiticiler tarafından; kaya tırmanışı, kampçılık, drama, uçan tilki, beden perküsyonu, doğada yön bulma, ip ve düğüm etkinlikleri, güvenli yaşam kültürü, afetler hakkında bilinçlendirme gibi eğitimlerverilecek. Beşiktaşlı çocuklar bu kampta, kendileri için özel olarak hazırlanan macera parkurları, gece yürüyüşleri, açık hava sinema gösterimleri gibi etkinliklerle keyifle vakit geçirirken aynı zamanda doğada yaşam koşullarını da öğrenecekler.

Hadım Yaylası'nda kamp alanı Beşiktaş Belediyesi tarafından kurulacak ve alanında uzman eğitimciler, belediye personeli, ambulans ve sağlık ekipleri 24 saat öğrencilerle birlikte olacak.

Ücretsiz olan gençlik kampına katılmak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 30 Mayıs 2013 olarak belirlendi. Kampla ilgili Beşiktaş Belediyesi'nin 444 44 55 numaralı telefonnudan bilgi alınabiliyor.