Beşiktaş ve TOÇEV’den 1903 Çocuğun Eğitimine Destek

Beşiktaş Spor Kulübü ile Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı, 1903 çocuğun eğitimine destek vermek için iş birliği yapacak.

Maddi zorluklar nedeniyle eğitimine devam edemeyen çocuklara eğitim hayatları boyunca destek olan TOÇEV, Vodafone 37.İstanbul Maratonu kapsamında 1903 çocuğa, BJK aracılığıyla maddei destek sağlayacak.

BJK Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve TOÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun’un katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, çocukların eğitimine dikkat çekilerek, yapılan yardımların artırılması için de çalışmalar yapıldığına değinildi.

BJK, Vodafone 37. İstanbul Maratonu’nda

15 Kasım 2015’te gerçekleştirilecek olan Vodafone 37. İstanbul Maratonu kapsamında, BJK, kuruluş tarihi olan 1903 yılı dolayısıyla, 1903 çocuğun eğitimine katkı sağlayacak. Bunun yanı sıra, BJK’nin özel tasarımlı tişörtlerinden elde edilen gelirin bir kısmı da TOÇEV’e aktarılacak.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Fikret Orman ile Ebru Uygun, herkesi çocukların eğitimine destek vermeye çağırarak, 15 Kasım’da Vodafone Maratonu’na katılma ve destek verme çağrısında bulunduklar.