Bestseller’den “Give A Day” Projesi ile Çocuklara 15 Milyon Euro Bağış

Jack & Jones, Vero Moda gibi markaları bünyesinde bulunduran Bestseller, 10 Nisan 2015’te başlattığı “Give a Day” adlı kampanyası ile bir günlük gelirinin tümünü çocuklara bağışladı. 10 Nisan’da gerçekleştirilen kampanya kapsamında, çocuklara toplamda 15 milyon Euro bağışlandı.

15 Milyon Euro, Çocuk Yararına Çalışan Kuruluşlara Bağışlandı

Danimarka’da faaliyet gösteren Bestseller, topluma fayda sağlamak ve bir bütün olmak amacıyla yola çıktığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği “Give a Day” adlı kampanyası ile dünya genelindeki mağazalardan toplanan 15 milyon Euro’nun tümünü çocuklar için çalışan yardım kuruluşlarına bağışladı.

LÖSEV, Save the Children, UNICEF ve GAIN’e Bağış

Türkiye’nin de yer aldığı projede, 10 Nisan 2015 günü, Jack & Jones ve Vero Moda mağazalarından yapılan alışverişler ile şirketin sahip olduğu diğer operasyonlardan elde edilen gelirin yarısı LÖSEV “Bir tuğla da siz koyun” projesine bağışlandı. Gelirlerin yarısı ise tüm dünyada çocuklar yararına faaliyet gösteren Save the Children, UNICEF ve GAIN’e aktarıldı.

Bestseller Kurumsal Sürdürebilirlik ve İletişim Direktörü Mogens Werge, Give-A-Day adlı projenin topluma olan borcun ödenmesi açısından Bestseller için büyük öneme sahip olduğunu söyleyerek, müşterilere ve çalışanlara teşekkür etti.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver ise, 10 Nisan’da gerçekleştirilen Give-A-Day adlı kampanya kapsamında yapılan bağışın oldukça anlamlı olduğunu ve LÖSANTE’nin yapımına büyük fayda sağladığını söyledi.