Bursa Sömestr Etkinlikleri 2016

Bursa sömestr etkinlikleri kapsamında, kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, belediye gibi alanlarda birçok etkinlik yapılacak. Farklı yaş gruplarından çocukların katılabileceği etkinlikler ile çocukların hem sosyalleşmesi hem de yarıyıl tatilini daha verimli şekilde geçirmeleri hedefleniyor.

Carrefour Bursa AVM Yarıyıl Etkinlikleri

Bursa Carrefour AVM, 23 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği Bursa sömestr etkinlikleri ile çocukları Zelf’lerin eğlenceli dünyası ile tanıştıracak.

Zelf maskesi yapma, Zelf saçı takma ve Zelf değneği oluşturma gibi atölye çalışmalarına katılacak olan öğrenciler, seçtikleri Zelf karakteri gibi görünme imkanı bulacak. İstediği karakterin saçı ve değneğine sahip olacak olan çocuklar, etkinlik alanında yer alan tabletleri kullanarak, Zelf oyunları oynayabilecek.

23 Ocak ile 31 Ocak tarihleri arasında, saat 13.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılacak olan Zelf’lerin Dünyası Bursa Sömestr Etkinliği, tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.

Tarih: 23 Ocak – 31 Ocak 2016
Mekan: Carrefour AVM / Nilüfer
Saat: 13.00 – 18.00


Bursa sömestr etkinlikleri kapsamında, Anatolium AVM’de çocuklar için bilim etkinlikleri, deneyler ve atölye çalışmaları yapılacak. Okul çağındaki çocukların ücretsiz olarak katılacağı etkinliklerle, çocukların deney yapmayı öğrenmesi, bilime olan ilgisinin artırılması ve bilimsel şovlarla eğlenmesi hedeflenecek.

23 Ocak ile 31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan sömestr etkinlikleri, saat 13.00 ile 20.00 saatleri arasında yapılacak. Bursa Anatolium AVM Bilim Kafe’de düzenlenecek olan etkinliklere katılım ücretsiz olacak.

Tarih: 23 Ocak – 31 Ocak 2016
Mekan: Anatolium AVM / Osmangazi
Saat: 13.00 – 20.00