Bursa Ücretsiz Yaz Okulları 2015

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz yaz spor okulları programı kapsamında, 5-18 yaş aralığındaki çocuklar; yüzme, eskrim, voleybol, masa tenisi, judo, tenis gibi spor dallarında eğitim alacak.

15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olan eğitimler ile çocuklar toplam 25 branşta ücretsiz eğitim alacak. Haftanın 7 günü devam edecek olan spor okulları kapsamında, uzman eğitmen ve antrenörler çocukların yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak.

Dönemler:

15 Haziran – 3 Temmuz

6 Temmuz – 24 Temmuz

27 Temmuz – 14 Ağustos

17 Ağustos – 4 Eylül

Yaş Aralığı: 5-18

Branşlar: Atletizm, voleybol, basketbol, karate, oryantring, satranç, futsal, eskrim, yelken, masa tenisi, halter, taekwondo, izcilik, tenis, judo, bocce, güreş, yüzme (eğitmen ücretli), badminton, hentbol, boks, cimnastik, okçuluk, wushu ve kano 

Kayıt için Gerekli Belgeler:

  • 1 adet fotoğraf,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Kayıt formu

Çocukların sağlıklı beden gelişimine destek olmak ve sportif faaliyetlere katılarak kendilerini geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Bursa ücretsiz yaz okulları kapsamında, binlerce çocuk farklı spor dallarında eğitim alacak.

Detaylı bilgi için 0 (224) 220 96 90 numaralı telefonu arayabilir ya da bursa.gsb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumları Göster (6)