Canbebe’den Çocuklara Özel Sanat Günleri

Çöpadam Resim Atölyesi eğitmenlerinin yönetiminde yapılacak “Ailem ve Doğa” temalı atölye çalışmasında, çocuklar temel renk karışımları ve fırça kullanımı hakkında becerilerini geliştirme şansına kavuşacak.

20-25 kişilik gruplar halinde verilecek eğitime katılan çocukların becerileriyle hayata geçirdikleri resimler eğitmenler tarafından değerlendirilecek ve “Ailem ve Doğa” temasını en iyi ifade eden üç çocuğa resim setleri ve boyalar hediye edilecek. Eğitime katılan tüm çocuklara da sertifika verilecek.

Canbebe tarafından 4-7 yaş arasındaki çocukların kişisel gelişimine destek olmak, çocuklara sanatı sevdirmek, aile ve doğanın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Canbebe ile Sanat Günleri”ne katılmak ve daha fazla bilgi almak için www.canbebe.com.tr adresini ziyaret ederek, sitede yer alan katılım formunun doldurulması gerekiyor.

İstanbul Optimum Outlet’te 26 Mayıs Pazar günü ilki yapılacak Canbebe ile Sanat Günleri’nin ikincisi 2 Haziran’da Ankara Ankamall’da, üçüncüsü ise 9 Haziran’da İzmir Balçova Kipa Extra’da gerçekleşecek.