Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nden Dev Yardım Kampanyası

Alışveriş merkezi yönetiminde faaliyet gösteren Cefic tarafından yönetilen, Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, Rotary Kulübü işbirliğiyle bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Proje kapsamında dev yardım kumbaralarında toplanan 5.000 koli, ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde Rotary Kulübü işbirliğiyle 2 senedir; kırtasiye, kitap ve oyuncak olarak 3 ayrı kategoride toplanan yardım malzemeleri İstanbul, Düzce, Antalya, İzmir, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Muş, Şırnak ve Ardahan’daki okullara gönderildi.

Ziyaretçilerin katkılarıyla 5.000 yardım kolisinin toplandığı sosyal sorumluluk projesine yoğun ilgi gösterilirken; toplanan yardım kolileri yaklaşık 20.000 ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.

Ziyaretçilerinin sosyal sorumluluk projesine olan desteğini değerlendiren Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi Müdürü Hakan Hoplamaz: “Bulunduğumuz konumu  toplumsal bir faydaya nasıl dönüştüreceğimizen yola çıkarak kampanyayı başlattık, ziyaretçilerimiz de yoğun bir katılım göstererek bizi cesaretlendirdiler. Bu işin 2 seneden beri devam etmesinin nedeni onların duyarlılıklarıdır. Ziyaretçilerimiz bize güvendiler ve yapılan yardımları  Türkiye‘nin dört bir yanında onlar sayesinde ulaştırdık. Partnerimiz Rotackt Kulübü’ne, ulaşımda bize destek veren MNG ve UPS kargoya, en önemlisi de ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.