Cartoon Network’te Çocuklar İçin Yılbaşı Keyfi

Çocuk kanalı Cartoon Network, çocukların yılbaşı gecesini birbirinden eğlenceli çizgi filmler ve efsane kahramanlarla renklendiriyor. Yılbaşı günü sevilen programların ‘yılbaşı özel’ bölümleri, arka arkaya Cartoon Network ekranında çocuklarla buluşuyor.

31 Aralık 2013 Salı günü sabahın ilk saatlerinden itibaren yeni yıl programına başlayan Cartoon Network, Ben 10, The Powerpuff Girls, Adventure Time, Ed Edd ve Eddy, Foster’ın Hayali Dostlar Mekanı ve Sürekli Dizi kahramanlarının maceralarıyla 2014 yılına “merhaba” denilecek.

Ben 10

Dünya çocukların en sevdiği kahramanlardan olan Ben 10, yeni yıla üç sinema filmiyle giriyor. Yeni yıla bir kala Cartoon Network ekranlarında yer alacak Ben 10, Race Against Time, Secret of the Omnitrix, Destroy All Aliens, Alien Swarm filmleri ve Christmas Özel bölümü ile 2013 yılına veda edilecek.

31 Aralık Salı Ben 10 özel gösterim saatleri;

09:00 Secret of the Omnitrix,
12:00 Race Against Time,
14:30 Christmas Özel bölümü,
16:30 Alien Swarm.

Sürekli Dizi

Olgun bir karga olan Mordekay ile 15 yaşında olan Rigby, görüntüsü insan olan Lolliland’lı bir lolipop olan Pops, yaşayan küçük bir sakız makinası olan Benson, dağlardan gelen bir yeti olan Skips, 20’li yaşlarında kızıl bir bülbül olan Margeret, kaba davranışlarıyla Kas Adam ve Mordekay ile Rigby’nin rakibi Beşlik Hayalet… İki iyi arkadaş olan Mordekay ve Rigby’nin gündelik hayatlarına heyecan katmak için girdikleri basit mücadelelerin olağanüstü olaylara dönüşmesi ve bu olaylardan ders çıkarmalarını anlatan Sürekli Dizi, 2013 yılına da bu iki kahraman ve arkadaşlarının mücadeleleriyle veda ediyor.

31 Aralık Salı, saat 14:00
01 Ocak Çarşamba, saat 18:30

Adventure Time

Finn ve Finn’in süper güçlere sahip en iyi arkadaşı Jake’in düşmanlarıyla mücadelesini konu alan Adventure Time, yeni yılda macera severleri ekrana kilitleyecek.

31 Aralık Salı, saat 13:30

Emmy Ödüllü PowerPuff Girls

Profesörün oluşturduğu karışımla ortaya çıkan üç süper güçlü kızın gerek kendi aralarında gerek Profesör’le ve okulda gelişen diyalogları, ilişkileri ve suçlularla olan mücadelelerini komik bir şekilde dile getiren Emmy ödüllü çizgi film Power Puff Girls, yılbaşında da maceradan maceraya koşacak.

31 Aralık Salı, saat 18:30