Cinecity Xpand 3D teknolojisiyle “UP” karşınızda

Wings Cinecity Trio ve Olivium Cinecity Xpand 3D Digital teknolojisi 3D sinema keyfini 16 Ekim’de vizyona girecek olan ve Cannes Film Festivali’nin açılış filmi seçilen “Up / Yukarı Bak” filmiyle doruklara çıkarıyor!

Evine binlerce balon bağlayarak Güney Amerika’nın yaban hayatına uçan ve sonunda hayatı boyunca düşlediği büyük macerasını gerçekleştiren 78 yaşındaki balon satıcısı Carl Fredricksen ile 8 yaşındaki aşırı iyimser Yaban Hayat Kaşifi Russell’ın gökyüzünde uçan hikayesini hissederek izlemek isteyenler, Cinecity 3 boyutlu Digital sinema teknolojisiyle koltuklarına kilitlenecek!

Pete Docter’ ve Bob Peterson’ın yönettiği, yine Bob Peterson’ın senaryosunu yazdığı Walt Disney Pictures ve Pixar’ın ilk dijital 3D animasyon filmi olan “Up / Yukarı Bak”, 16 Ekim’de sinema tutkunlarıyla Olivium Cinecity ve Wings Cinecity Trio’da buluşacak.

Son 50 yılın en büyük teknolojik yeniliği olan Xpand 3D sistemiyle üç boyutlu sinema keyfine kaliteyi getiren Cinecity Sinemalarında, Carl Fredricksen’in egzotik ve komik hikayesini izlerken Xpand 3D 3 Boyutlu Digital Sinema teknolojisi ile uçacak, yarattığı gerçeklik ve derinlik algısı ile filmi yaşamanın keyfine varacaksınız.

Peter Docter’ın “Balonlarla tutturulmuş bu havada uçan ev simgesini bulduk ve dünyadan kaçmak adına tam da istediğimiz şeyi yansıttığını düşündük. Bir anda dünyanın aslında ilişkilerden ibaret olduğunu ve Carl’ın da bunu anlayacağını fark ettik.” sözleriyle yorumladığı “Up”; evine binlerce balon bağlayarak Güney Amerika’nın yaban hayatına uçan ve sonunda hayatı boyunca düşlediği büyük macerasını gerçekleştiren 78 yaşındaki balon satıcısı Carl Fredricksen’in yukarılarda geçen hikayesinin peşinden gidiyor.

Ancak Carl en büyük kabusunun seyahatine gizlendiğini çok geç fark ediyor: 8 yaşındaki aşırı iyimser Yaban Hayat Kaşifi, Russell… “Up” kahramanlarının, tuhaf, egzotik ve şaşırtıcı karakterlerle karşılaştıkları kayıp dünyaya yolculukları, komik, coşkulu ve hayal gücü sınırlarını zorlayan bir macerayla keyifleniyor.

Cinecity Xpand D Digital teknolojisi ile 3 boyutlu sinema zevkini doruklara taşıyor. Bu teknolojinin yarattığı derinlik algısı ile Cinecity izleyicileri kendilerini film sahnelerinin içinde bulacak, filmdeki karakterlere ve detaylara gerçeklik hissi ile uzanıp dokunmak isteyecekler. Cinecity’de Xpand 3 D teknolojisi ile filmi izleyen değil yaşayan durumuna geçeceksiniz. Xpand D gözlük ile üstün görüntü kalitesi ve digital sorround ses teknolojisi ile Cinecity’de yepyeni bir deneyime hazır olun!